DOLAR 32,4800 0.49%
EURO 35,2102 -0.01%
ALTIN 2.326,600,31
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23015272,61%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

459 okunma

Esvet Sarıoğlu’dan 23 Nisan ve Miraç Kandili Kutlaması

ABONE OL
23/04/2017 15:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İş Adamı Esvet Sarıoğlu Yayınladığı Bir Mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Sevgili çocuklar!
Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının kurtuluş savaşları içinde egemenliğini ilân ettiği tarih olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım.
Çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’dir. Bu günü Dünyanın tüm uluslarından çocuklara hediye eden bir medeniyetin parçası olmaktan son derece onurluyum.
Bizler her yeni güne hazırlanır gibi, her 23 Nisan’da çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatacağız
Bugünün büyükleri olarak bizler, sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak durumunda ve sorumluluğunda olduğumuz gibi, bunu yapmak için azimle çalışmamız, ülkemize ve yarının büyükleri olacak çocuklarımıza karşı en temel görevimizdir.
Sözlerimi Atatürk’ün şu sözleriyle tamamlıyorum:
Küçük hanımlar, küçük beyler!
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, Yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız!
Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz.
Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek
Ona göre çalışınız.
Gazi Mustafa Kemal’in de söylediği gibi sizlerden çok şeyler bekliyoruz.
Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun.
İş Adamı Esvet Sarıoğlu Yayınladığı Bir Mesajla Miraç Kandilini Kutladı.
Hayırsever İş Adamı Esvet Sarıoğlu tüm İslam Aleminin ve Akçakoca’lı hemşerilerinin Miraç Kandili’ni tebrik ederek, ‘Bu gece, İslam Alemi’nin kurtuluşuna, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını, gönül bağlarımızı, muhabbetimizi, kardeşliğimizi her zamankinden daha sağlam ve sıkı bir şekilde güçlendirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’ dedi.
Miraç Kandili’nin Hz. Muhammed’in aracısız bir şekilde Allah’la buluşmasını ifade ettiğini belirten Sarıoğlu; ‘Yüce Rabbimizin alemlere rahmet olarak gönderdiği Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V), yine O’nun kudretiyle Mescid-i Aksa’ya yürütülmüş ve daha sonra yedi kat göğü geçerek Sidretü’l Münteha’ya yükseltilmiştir. Makamların en yücesinde sonsuz kudret sahibi Rabbimiz ile aracısız bir şekilde buluşmasını ifade eden, en mübarek gecelerin başında gelen Miraç Kandilinizi kutlarım” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.