DOLAR 32,5790 0.11%
EURO 35,0150 0.48%
ALTIN 2.430,740,33
BIST 9.750,250,29%
BITCOIN 2094262-3,77%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

932 okunma

Ak Parti’den MHP İlçe Yönetimine Ziyaret

ABONE OL
25/03/2017 10:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca İlçe teşkilatı, yeni kurulan MHP İlçe teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de Ak partililere eşlik etti.

Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarından çok sayıda Ak partili ile yapılan ziyarette, Ak parti ilçe başkanı Dergâh Akça, ‘’referandum sürecinde MHP ile aynı yolda, aynı dava için mücadele etmek bizim için de büyük mutluluk. İnşallah memleket için hayırlı olur. MHP’nin Ak Partinin hazırladığı Anayasa paketine verdiği destek için de sizin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.

Daha sonra konuklara yönelik bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, ziyaret için Ak partililere teşekkürlerini ileterek, ‘’Referandum sürecinde hepimiz yoğunuz. Bu yoğunluk içerisinde bize zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Yeni kurulan bir ilçe yönetimi olarak seçim çalışmalarına hızla başladıklarını ifade eden Başkan Özensel, ‘’Akçakoca’da 3 aydır yönetimsiz kalan partimizi toparlamanın telaşındayız. Onun için mücadele ediyoruz. Öncelikle vakit çok kısa olduğu için sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımızı belirledik. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah hepimize kolaylıklar versin’’ dedi.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise, bu ziyarete özellikle katılmak istediğini belirterek, ‘’Bu ilçede hep beraber yaşıyoruz. Ben ortak akla çok önem veren bir kişiyim. Bizim bundan sonraki süreçte de bize yapacağınız olumlu katkılardan dolayı ben memnuniyet duyacağım’’ şeklinde konuştu.

Konuşmasında referandum çalışmalarına yönelik olarak da açıklamalar yapan Yemenici, ‘’Bu Anayasa değişikliği paketi sadece Ak partinin değil, sayın Devlet Bahçeli ile Başbakan Binali Yıldırım’ın ekipleriyle birlikte uzun zamandır hazırladığı bir paket. Ben şuna inanıyorum sayın Devlet Bahçeli her zaman kilidi açan isim oldu’’ dedi.

Sanayi Bakanı Faruk Özlü’nün selamını da kendilerine ilettiğini belirten Başkan Yemenici, ‘’Onun Düzce’nin birinci il olması noktasında bir beklentisi var. Bizim Akçakoca ile ilgili hedefimiz yüzde 65’leri bulmak. Düzce’de ise yüzde 80’lere ulaşmak’’ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.