DOLAR 32,5239 -0.04%
EURO 34,7605 -0.65%
ALTIN 2.441,010,21
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2075709-1,33%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

395 okunma

Başkan Yemenici Cami Esnafına Referandum Maddelerini Anlattı

ABONE OL
28/03/2017 17:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, halk oylaması kapsamında merkez cami esnafını ziyaret etti. Yemenici, İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Başkanıyla birlikte esnafları dinleyip referanduma yönelik açıklamalar yaptı.

Esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yapan Yemenici, teşkilat üyeleri ile birlikte vatandaşları ziyaret ettiklerini söyledi.

Yemenici, vatandaşlara 16 Nisan’da neden evet denmesi gerektiğini anlattıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

 

“Teşkilatımızla birlikte gece-gündüz, ev ev, mahalle mahalle geziyoruz. Vatandaşımızın kafalarında ki soru işaretlerini ortadan kaldırıyoruz. Biz bunları yaparken Muhalefet referandum paketi ile ilgili değil de yalan üzerinden siyaset yapıyor. Muhalefet bir korku siyaseti yapmaya çalışıyor. Yalan yanlış bilgiler ile vatandaşları kandırmaya çalışıyor. Ancak gittiğimiz yerlerde yaşlısından gencine herkes muhalefetin yalanlarına inanmamışlar.”

Teşkilat olarak son ana ve son saniyeye kadar çalışacaklarını vurgulayan Yemenici, “Referandum da Akçakoca olarak Yüzde 60’nı üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Türkiye ölçeğinde de bu Yüzde 60 ‘ın üzerinde oy bekliyoruz. Bu kapsam da çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Bakanımız Faruk Özlü’nün Düzce’yi Türkiye birincisi yapma hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz.”

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ise vatandaşların konuya ciddi manada hakim oluğunu ve kararlı olduğunu belirterek, “Gezdiğimiz yerlerde gördük ki tüm vatandaşlarımız muhalefetin yalan yanlış konuşmalarına itibar etmediklerini ve köylü vatandaşlarımız doğrusu evet olduğu inancını taşımışlar. Çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz Yüzde 60 oranının üzerinde bir evet çıkmasıdır.” diye konuştu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.