DOLAR 32,3313 0.23%
EURO 35,0433 -0.26%
ALTIN 2.282,970,25
BIST 8.975,971,92%
BITCOIN 22801091,00%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

418 okunma

AA MUHABİRİNİ YIKAN FECİ KAZA: 2 ÖLÜ

ABONE OL
09/05/2019 16:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yığılca’ya bağlı Yoğunpelit Köyü yolunda ilerleyen traktörün geçtiği köprünün demirlerine çarpması sonucu meydana gelen kazada sürücü ve yolcu hayatını kaybetti.

Feci kazayı haberleştirmek için olay yerine giden Anadolu Ajansı Muhabiri Gökhan Alkan traktör kazasında hayatını kaybedenlerin ağabeyi ve eniştesi olduğunu görünce şok ve acıyı bir arada yaşadı

Yığılca’dan acı haber geldi. Yoğunpelit Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 13:00 sıralarında meydana geldi.

Köprüden geçerken devrildi

Edinilen bilgilere göre; Ayhan Alkan idaresindeki traktör, yol güzergahında bulunan köprüden geçerken, traktörün kasası köprünün demirlerine çarptı.

Çarpma sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör devrildi. Feci kazada sürücü Ayhan Alkan ve eniştesi olduğu öğrenilen Şinasi Çakmak hayatını kaybetti.

Kazayı görüp yardıma koşan diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine sağlık, itfaiye kaza kırım ve jandarma ekipleri sevk edildi.

112 Acil Servis ekipleri sürücü ve yolcunun hayatını kaybettiğini tespit etti. Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinin ardından sürücü Ayhan Alkan ile yolcu Şinasi Çakmak’ın cansız bedenleri morga kaldırıldı.

AA muhabirini yıkan kaza

Öte yandan feci kazada yürek burkan bir de ayrıntı yaşandı. Kaza haberini alarak kaza mahalline gelen Anadolu Ajansı Yığılca Muhabiri Gökhan Alkan, hayatını kaybedenlerin kimler olduğunu öğrenince yıkıldı.

Traktör kazasında yaşamını yitirenlerin ağabeyi Ayhan Alkan ve eniştesi Şinasi Çakmak olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.