DOLAR 32,5535 0%
EURO 34,8762 -0.01%
ALTIN 2.437,740,33
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21691980,11%
Düzce
28°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

401 okunma

ADD AKÇAKOCA‘DA NÖBET DEĞİŞİMİ

ABONE OL
19/02/2019 14:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal ve kültürel gerçekleştirdiği etkinliklerin yanı sıra kamuoyunu aydınlatıcı çalışmalarıyla Akçakoca’nın önde gelen sivil toplum kuruluşu ve fikir hareketi olan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), 3. olağan genel kurulunu yaptı.

Akçakoca Belediye Meclis Salonu’nda yapılan genel kurula, ADD Genel Merkez Saymanı Semih Özkök ile Düze ADD Şube Başkanı Atay Yılmaz konuk olarak katılırken, genel kurul toplantısı 50 üye ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile açılışı yapılan kongrenin Divan Başkanlığına Özdal Alas seçildi.

Genel kurulda ADD Akçakoca Şubesi Başkanı Müjgan Alas konuklara yönelik kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaptı.

Başkan Alas konuşmasında, ülkenin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, özelleştirme adı altında Cumhuriyet’in kazanımlarından olan büyük sanayi kuruluşlarının tamamının satıldığını ve gelinen noktada üretimin adeta sıfırlandığını vurguladı.

Daha sonra birer konuşma yapan ADD Genel Merkez Saymanı Özkök ve Düzce ADD Başkanı Yılmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin önemini vurgulayarak, daha kapsamlı çalışmalar yapabilmeleri için üyelerin yönetime destek olmasının gerekliliğinin altını çizdiler.

Faaliyet ve gelir – gider raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından yapılan yeni yönetim kurulu seçimleri sonucunda ADD Akçakoca Şubesinin yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu:

Asil üyeler: Atakan Pazvant, Ahmet Badanoz, Türkân Papila Sönmez, Yüksel Cesur, Ayten Sandıkçı, Fatma Eker ve Cemil Gülez.

Yeni yönetim kurulunun Pazartesi günü ilk toplantısını yaparak kendi aralarında ADD Akçakoca Şube Başkanı’nı seçeceği ve görev bölümü yapacağı ifade edildi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.