DOLAR 32,3577 0.11%
EURO 34,9650 -0.31%
ALTIN 2.323,910,21
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22799651,28%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

303 okunma

Ak Parti İlçe Başkanı: Cumhur İttifakı kırmızı çizgimizdir

ABONE OL
14/02/2021 16:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, basın mensuplarına yaptığı bir yazılı açıklamayla son günlerde kendisine dönük olarak yapılan haberlerin algı operasyonları olduğunu ifade etti. Bu türden manüpülatif haberlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı konu etmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Sarıoğlu, ”Resimiz sizin kirli kalemlerinizle değerinden bir şey yitirmez” dedi.

”Cumhur İttifakı kırmızı çizgimizdir” diyen Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu’nun yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

”Son günlerde bazı sözde medya organlarından bizim hakkımızda yapılan manüplatif haberlere Düzce mahreçli bir yenisi eklendi ki, haberi neresinden okursanız okuyun buram buram fesatlık kokuyor.

Benim son dönemde gerek Hükümet çalışmaları gerekse de Akçakoca Belediyesi hakkında yaptığım açıklamalar, bazı menfaat çevrelerini oldukça sarsmış olmalı ki gerçekleri ters yüz ederek yaptıkları algı operasyonlarına bir yenisini daha eklediler.

Neymiş, ben bu milletin vefakar evladı, hizmetkârı, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın balmumu heykeliyle bir fotoğraf çektirmişim de bunu yaparken gerçeğiyle neden çektirmemişim.

Her şeyden önce Reisimiz sayın Erdoğan sadece benim değil, bu milletin kahir ekseriyetinin öz kardeşi gibi bilip kabul ettiği, her ana babanın kendi evladı kadar yakın gördükleri, memleketin kalkınması ve gelişmesi için iyi niyet içinde olan her bir vatandaşımızın yaren olarak gördüğü bir saygıdeğer şahsiyettir.

Uzun yıllardır halkımızın gönlünde taht kurmuş, teveccühüne mazhar olmuş olan sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmak kadar balmumu heykeliyle de resim çektirmek benim için şereftir. Buradan bile kendilerine ekmek çıkartmaya çalışanların çabalarının nafile olduğunu hatırlatmak isterim.

Benimle ilgili yapılan haberlerin kaynak ve manşeini en az benim kadar halkımız da çok iyi biliyor. Olan bitenin herkes farkında. Yapılmaya çalışılan şeyin benim üzerimden Cumhur İttifakı surlarında bir gedik açmak, bir çatlak oluşturmak olduğunun herkes farkında. Ama buna izin vermeyeceğimiz gibi, kişisel çıkarları için halkımızın destekleriyle büyütüp olgunlaştırdığı güzide ittifakımıza saldıranlarının da ipliğini pazara çıkartacağız.

Ben Ak Parti ilçe başkanı olarak, yönetim ve denetim organlarında yer alan dava arkadaşlarımla birlikte bugüne kadar ne söylediysem halkımızın ve memleketimizin çıkarlarını gözeterek ifade ettim. Halkımızın yararına olan her türlü söz ve uygulamanın arkasında durduğum gibi, karşısında yer alan şeylere karşı durdum.

Bir siyasi yönetici olarak içinden geçtiğimiz sürecin hassasiyetine dikkat ettiğim gibi, bir bileşeni olarak gururla içinde yer aldığımız Cumhur İttifakı’nın bana yüklediği sorumlulukla hareket ettim, etmeye de devam ediyorum.

Bu gerçekliğe karşı, her şart ve koşulda birilerine tetikçilik yapmayı iş edinmiş bazı sözde yayın organının hedefi haline gelmekten kurtulamadığımın farkındayım.

Benimle geçmişe dayalı olarak hesap görmeye çalışan rövanşist sözde haberciler ile başkalarının sözcülüğüne soyunmuş tetikçi – avantacı sözde medya mensuplarını kaale almadığım gibi, temel itirazım, beni zora düşürmek adına sayın Cumhurbaşkanımızı da kirli mürekkepleriyle lekelemeye çalışmalarıdır ki buna asla müsaade etmem.

İşini hakkıyla yapan, görev aşkı ve meslek onuruyla hareket eden, mesleğin ahlak kurallarından şaşmayan gerçek habercileri tenzih ederek, ‘sahibinin sesi’ olma düsturuyla hareket edenlere son sözlerim ise şunlardır:

‘’Sizin lejyoner haberciliğinizin halkımız farkında. Gerçekleri ne kadar ters yüz etmeye çalışsanız da güneşi balçıkla sıvayamazsınız. Rüzgârın yönüne göre yön değiştirdiğiniz gün gibi ortada iken, hesaplarınıza bakiye yükleyenlere mankurtluk etmeye devam edin. Bizim yolumuz Reis’in yoludur. Onun resmi de balmumu heykeli de bizim için değerlidir. O değer, sizin kirli kalemlerinizle asla kıymetini yitirmez, bunu da kulağınıza küpe edin.’’

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.