DOLAR 32,5581 -0.03%
EURO 34,9321 0.03%
ALTIN 2.429,370,00
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2156984-0,37%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

353 okunma

Ak Parti İlçe Başkanı Pazar Yerine Neden Karşı Olduklarını Açıkladı

ABONE OL
07/10/2020 14:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Meclisi’nin dün yapılan Ekim ayı ikinci oturumunda yaşanan bir diyalog sonrasında Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu bir açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile Ak Partili meclis üyesi İbrahim Öztaş arasında yaşanan konuşma, Ak Parti grubunda yaşanan bir gaf olarak hafızalara kazınırken, durumla ilgili bir açıklama yapan Esvet Sarıoğlu, sözkonusu gafın ortaya çıkmasına yol açan Çuhallı çarşısına pazar yeri yapılmasına karşı olma sebeplerini açıkladı.

Çuhallı çarşısına yapılması düşünülen pazar yerine hayır yönünde oy kullanan Ak Parti grubunun komisyondaki üyesi İbrahim Öztaş, belediye başkanı Okan Yanmaz’ın ”pazar yerine ret mi verdiniz İbrahim?” şeklindeki sorusuna, ”Esvet başkanım öyle istedi” şeklinde yanıt verince, yapılan gafın etkisi derhal siyasi kulislerde karşılık buldu.

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, yaşanan hadise ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Çuhallı çarşısına yapılması düşünülen pazar yeri konusunda, Ak Parti Meclis grubuyla birlikte yaptıkları toplantı sonunda ret kararı aldıklarını belirterek, aldıkları kararın gerekçelerini sıraladı.

Trafik keşmekeşi yaşanır

Ak Parti ilçe başkanı Sarıoğlu, Çuhallı’ya yapılması düşünülen pazar yerine karşı olmadıklarını, pazar yeri olarak düşünülen yerin yanlış seçildiğini, daha uygun bir noktaya yapılmasından yana olduklarını söyledi.

Sarıoğlu ayrıca, yola sıfır olan bir noktaya yapılacak olan pazar yerinin park eden araçlar yüzünden trafik karmaşasına yol açacağını söyledi.

Çocuklar için tehlikeli olur

Sarıoğlu, trafik akışının yanı başına yapılması düşünülen pazar yerinde özellikle çocuklu ailelerin büyük sıkıntı yaşayacağını ifade ederken, çocuklar için tehlikeli olan bir yerde pazar yeri kurulmasına karşı olduklarını söyledi.

Bağışçılar hazır, belediyeye sadece doğru yeri bulmak kalıyor

Ak Parti İlçe başkanı Esvet Sarıoğlu, yapılması düşünülen pazar yerini yapacak olan bağışçı ailenin hazır olduğunu, bu durumda belediyeye sadece trafik akışının yoğun olmadığı ve çocuklar için tehlike arz etmeyen alternatif bir yer bulmak kaldığını, bu yerin bulunması konusunda, kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.