DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20766446,16%
Düzce
24°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • SİYASET
  • Ak Parti İlçe Başkanlığı Bahadır Yalçın Caddesi ve Kapalı Pazar Yeri’nde binlerce maske dağıttı
278 okunma

Ak Parti İlçe Başkanlığı Bahadır Yalçın Caddesi ve Kapalı Pazar Yeri’nde binlerce maske dağıttı

ABONE OL
28/04/2020 13:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanlığı, ilçe genelinde dün dağıtmaya başladığı 4 bin 500 maskenin ardından bugün de 6 bin 500 maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun Akçakoca’ya 20 bin adet maske dağıtma sözü dün itibariyle gerçekleşirken, maske dağıtımının ikinci gün adresi ise Bahadır Yalçın caddesi ve Hüseyin Yanmaz Kapalı Pazar Yeri oldu.

Saat 11.00’de başlayan maske dağıtımı birkaç saat sürerken, İlçe Başkanı Sarıoğlu yaptığı açıklamada, maskelerin, içinde 3 adet maskenin yer aldığı paketler halinde hazırlandığını söyledi.

Maskelerin tamamen kendi imkanlarıyla hazırlatıldığını kaydeden Başkan Sarıoğlu, Düzce Belediyesi ve Gölyaka Belediyesi ile işbirliği halinde maskelerin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Sarıoğlu, dağıtılan maskelerin mahalle ölçekli olarak dağıtıldığını, ilçe merkezine yapılacak dağıtımın ardından köylerde de maske dağıtacaklarını sözlerine ekledi.

Maske üretim sürecinin kendisinden kaynaklanan gecikme nedeniyle dağıtıma bir gün ara vermek zorunda kalacaklarını belirten Başkan Sarıoğlu, sonraki gün kaldıkları yerden maske dağıtımına devam edeceklerini söyledi.

Maskelerin ilçeye getirtildikten sonra Ak Parti ilçe yöneticileri be parti gönüllüleri tarafından paketlendiğini de vurgulayan Sarıoğlu, gece saat birlere kadar bu işlerin yürütüldüğünü söyledi.

Sarıoğlu ayrıca, bazı kesimler tarafından, sosyal medya hesapları aracılığıyla, Ak Parti’nin maske dağıtımıyla ilgili çeşitli spekülasyonlar üretildiğini söylerken, tüm kesimlerden bu hassas konuda çaba beklediklerini, başkalarının da kendileri gibi maske dağıtıyor olmasından memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Maske dağıtımında parti ayrımı yapmadan, kimseye bir şey sormadan, ihtiyaç duyan herkese ücretsiz maske dağıttıklarını ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu, şehir merkezindeki maske dağıtımlarının ardından köylerdeki temsilcilikleri aracılığıyla, oralarda da ayrımsız bir şekilde maske dağıtmaya başlayacaklarını söyledi. .


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.