DOLAR 32,5989 0.25%
EURO 34,8275 0.45%
ALTIN 2.410,23-0,91
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21545700,70%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

598 okunma

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA ÖZKAN ÖZTÜRK SESLERİ

ABONE OL
10/04/2019 23:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimlerinde alınan kötü sonucun ve yaşanan yenilginin sorumlu teşkilatı olan Ak Parti ilçe yönetiminin istifa etmesi beklenirken, yeni ilçe başkanına yönelik arayışlar da devam ediyor.

Ak Parti çevrelerinde Özkan Öztürk sesleri yükseliyor 

Seçim sürecinde başarılı ve etkili bir seçim kampanya yürütemediği için istifa etmesi beklenen mevcut ilçe yönetiminin başkanı Dergah Akça’nın istifa dilekçesini verme arefesinde olduğu dillendirilirken, Ak Parti çevresinde ise yeni ilçe başkanlığı için Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk’ün ismi yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Genç yaşına rağmen dinamik ve enerjik yapısıyla el attığı tüm işlerin altından beceri öyküleri çıkartarak çıkan Özkan Öztürk, Ak Parti’nin ilçe teşkilatının hemen hemen tüm kademelerinde sorumluluk alması ve Ak Parti davasının en sadık neferlerinden biri olması gibi özelliklere sahip.

Başarılı bir iş, STK ve siyaset hayatı…

İş hayatında da başarılı projeleri hayata geçiren Öztürk, yapı sektörünün ilçedeki lider isimlerinden biri.

Siyasetin mutfağından yetişmiş bir Ak Partili olarak her dönem sorumluluk almış ve üstlendiği işi bir kez olsun of çekmeden yerine getirmiş olan Özkan Öztürk, arkadaşları tarafından partisinin kendisine yüklediği tüm vazifeleri, sadakat ve aşk ile yerine getiren bir dava insanı olarak tanımlanıyor.

O’nun başkanlığa gelmesiyle ‘Akçakoca’da Kızılay varmış’ dendi

Son olarak Türk Kızılayı akçakoca Şubesi başkanlığı vazifesini üstlenen Özkan Öztürk, sahip olduğu tecrübe ve donanım ışığında Akçakoca’da Kızılay’ın var olduğunu yeniden hatırlatan büyük işlere imza attı.

Göreve geldikten sonra genç arkadaşları ile bir ilçe yönetimi kuran Öztürk, Kızılay bünyesinde aktif olarak çalışan gençlerden kurulu bir ”Gönüllüler Ordusu” kurdu.

Kızılay Düzce İl Yönetimi ve Kızılay Genel Merkez yönetimi ile kurduğu iyi ilişkiler ile Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden daha fazla sosoyal yardım malzemesini akçakoca’ya kazandıran Öztürk, bu yardımlardan faydalanan insan sayısını ise 3’e katladı.,

Her ihtiyaçlıya yardım etti, sızlayan tüm yüreklere dokundu

Maddi yardımlardan ayni yardımlara, spor malzemelerinden gıda kolilerine, yakacak ve giysi yardımlarından öğrenci burslarına kadar birçok alanda yardım dağıtan Öztürk, Akçakoca’da Kızılay’ın kapısını çalan binlerce ihtiyaçlının sessiz ve sedasız olarak ihtiyaçlarını karşıladı.

Gençliğinin verdiği enerjiyi siyasi birikimlerine ekleyerek çok sayıda insanın yüreğine dokunan Özkan Öztürk’ün yeni rotasını ise kendisini severek takip eden yüzlerce Akçakocalı belirledi bile; Ak Parti İlçe Başkanlığı…

AKP’liler değil Ak Partililer yönetime gelmeli

Dergah Akça yönetimin istifa etmesi durumunda oluşacak boşluğu anında dolduracağına inanılan Özkan Öztürk’ün bu güne değin yaptıklarının ise gelecek dönem için yapacaklarına teminat olarak değerlendirilirken, Öztürk’ün ilçe başkanlığına gelmesi ile seçim döneminde rakip adaylarla gizli ya da açık olarak dirsek temasında bulunmuş AKP’lilerin adaylık düşüncelerine de bir cevap verilmiş olacağı ifade ediliyor.

Özkan Öztürk’ün yakın geçmişte hem davası, hem partisi, hem de halkı için verdiği emek ve döktüğü tere bakılırsa, genç ve duyarlı dava insanının  Ak Parti ilçe başkanlığına getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.