DOLAR 32,3974 0.21%
EURO 35,0783 -0.02%
ALTIN 2.325,210,26
BIST 9.103,910,26%
BITCOIN 2280263-0,52%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

392 okunma

Ak Parti İlçe Yönetici Özür Diledi; ”Hata Yaptık”

ABONE OL
29/03/2017 17:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Evet’ broşürleri ile çektirdikleri fotoğrafın, sosyal medyada tepki çekmesi üzerine açıklama yapan AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Hoşbaş, “ Ani gelişen bir olaydı. Olmaması gerekiyordu. Biz de hata yaptığımızı anladık” dedi.

AK Parti  Akçakoca Teşkilatı üyelerinin, ilkokul öğrencilerinin ellerine verdikleri ‘Evet’ broşürleri ile çektirdikleri fotoğrafın, sosyal medyada tepki çekmesi üzerine açıklama yapan AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Hoşbaş, “ Ani gelişen bir olaydı. Olmaması gerekiyordu. Biz de hata yaptığımızı anladık” dedi.

‘EVET’ BROŞÜRLÜ FOTO TEPKİ ÇEKTİ

Ayazlı Mahallesi’ndeki referandum çalışması sırasında iddiaya göre Hamiyet Sevil İlkokulu’nda eğitim gören bir grup öğrenciye de okulun karşısındaki site önünde ‘Evet’ broşürü dağıtıldı. Yönetim kurulu üyelerinin, ilkokul öğrencilerinin ellerindeki ‘Evet’ broşürleri ile çektirdikleri sosyal medyada paylaşıldı. Bazı kişiler, fotoğrafa tepki gösterdi.

HATA YAPTIĞIMIZI ANLADIK

Fotoğrafta yer alan İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Hoşbaş, Doğan Haber Ajansına yaptığı açıklamada; “ okulun karşısındaki Beyaz Evler Sitesi’nde çalışma yaparken oyun oynayan çocukların çektirmek istediğini ileri sürerek, “Ayazlı Mahallesi’ndeki programda çocuklar oyun oynuyordu. Bizimle çektirmek istediler. Ani gelişen bir olaydı. Olmaması gerekiyordu. Biz de hata yaptığımızı anladık” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.