DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067626-2,01%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

351 okunma

AK PARTİ KADIN KOLLARI YÖNETİMİ KURUM ZİYARETLERİNE BAŞLADI

ABONE OL
23/01/2018 09:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçakoca Teşkilatı Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçim sonucunda AK Parti Kadın Kolları Başkanı seçilen Lahuza Sarıca ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye nezaket ziyaretinde bulundular. AK Parti Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yemenici’ye çiçek takdim ettiler.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Her seçimde omuz omuza çalıştığımız ve gerçekten çok önemli bir role sahip olan kadın kollarımız ile birlikte çalışmaktan onur duyuyorum. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Her platformda kadın kolları ile bir araya gelerek, istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Yemenici, bulundukları her ortamda partinin, belediyenin ve hükümetin çalışmalarını vatandaşlara doğru bir şekilde anlatma noktasında çok önemli olan kadın kollarına teşekkür ederek, göreve gelen yeni yönetimi kutladı.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Lahuza Sarıca, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.