DOLAR 32,5978 0.11%
EURO 35,0254 0.44%
ALTIN 2.416,15-0,27
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2096862-3,39%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

626 okunma

AK PARTİ VE MHP’DEN SAADET’E BÜYÜK SAYGISIZLIK

ABONE OL
03/01/2018 16:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca ilçe yönetimi seçildikten sonra çeşitli kamu kurumları ve STK ziyaretlerinin ardından ilk siyasi parti ziyaretini Saadet Partisi (SP) ilçe teşkilatına yaptı.

Saat 14.00’te SP ilçe binasına yapılan ziyarette CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ile SP ilçe başkanı Mustafa Zorlu gündeme ilişkin konularda açıklamalar yaptılar.

Ak parti randevu talebine kayıtsız kaldı

Saadet partisi İlce Başkanı Mustafa Zorlu, parti olarak kendilerinin CHP ve MHP’ye ziyaret gerçekleştirdiklerini, Ak Parti’den de randevu talep etmelerine rağmen, taleplerine cevap verilmediği gerekçesiyle nedeniyle sitem etti.

Ziyaret nedeniyle CHP ilçe yönetimine teşekkür eden Zorlu, ”Hoş geldiniz. Bu ziyaret nedeniyle hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Ancak şunu da belirtmek isterim ki, 2014’te ilçe teşkilatı olarak MHP ve CHP’yi ziyaret ettik. Ak partiden randevu istedik pek ehemmiyet göstermedi, randevu dönüşü yapmadı. Tekrar MHP’yi ziyaret ettik ama bize tek iade-i ziyaret yapan CHP oldu. O nedenle bizleri ziyaret eden CHP Akçakoca ilçe yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Ömer Başar: Ak Parti zulmün adresi olmuştur

Ziyarette bir konuşma yapan CHP ilçe Başkanı Ömer Başar, Akçakoca işsizlik sorununun had safhada olduğunu ve Ak parti tarafından iş alımlarında kimlik faktörüne bakıldığına dikkat çekerek ”Ak parti zulüm yapıyor” dedi.

Zorlu: Kudüs konusunda siyasi partilerden destek bekliyoruz

Kudüs konusunda Haziran ayında Yenikapı’da SP olarak kendilerinin miting düzenlediğini kaydeden Başkan Zorlu, kendileri dışındaki siyasi partilerin bu dönemde bir tepki açıklaması yapmadığına değinerek, ”siyasi partilerden bu konuda destek bekliyoruz” dedi. 

Zorlu: Gelecekte devlete faydalı durum oluşursa birlikte çalışmaya evet deriz

SP ilçe başkanı Zorlu, referandum döneminde HAYIR blokunda yer alan iki parti temsilcileri olarak, gelecek dönemlerde birlikte çalışılabilir mi? yönündeki soruya verdiği cevapta şunları söyledi:

”1974-75’te CHP ile koalisyon kurmasaydık katliamların önüne kesemezdik. Önümüzdeki günlerde de şartlar oluşursa ve devlete faydalı bir durum oluşursa ketum davranmayız, birlikte çalışırız” 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.