DOLAR 32,3386 0.24%
EURO 35,0872 -0.19%
ALTIN 2.307,951,35
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22840832,68%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

590 okunma

Ak Parti’den Adam Adama Markaj EVET Çalışması

ABONE OL
05/04/2017 12:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

16 Nisan referandumuna yönelik EVET çalışmasının motor gücü olan Ak partililer, girdikleri bölgede bir tek evi, bir tek işyerini atlamadan ‘’Adam adama markaj saha çalışması’’ yürütüyor.

Son olarak Sapak bölgesinde EVET kampanyası yürüten Ak Partililer, Başta Cüneyt Yemenici olmak üzere, gündüz saatlerinde tüm ev ve işyerlerini tek tek ziyaret ettiler, akşam saatlerinde de farklı ev toplantılarıyla bölge halkına EVET’i anlattılar.

Sapak bölgesinde Küçük Sanayi Sitesi ve çevresindeki işyerlerinde EVET broşürleri dağıtan Ak Parti heyeti, kimi işyerlerinde vatandaşların ısrarlarını kırmayarak çay eşliğinde sohbet ettiler.

Büfe, bakkal, motorcu, inşaatçı, galerici ayırımı yapmadan, sırasıyla tüm esnafı ziyaret eden Ak parti heyetine ve heyetin başında çalışma yürüten Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye esnafların ve vatandaşların ilgisi ise bir hayli yüksekti.

Ak Parti Akçakoca Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan ve yönetimindeki kadınların, yıl içerisinde ağırlıklı olarak bölgedeki kadınlara yönelik çalışmalarının meyvesinin de alındığı EVET kampanyasında, her evde toplantı yapılması ise Ak Partililer için sıradan bir olay haline geldi.

Ak Parti grubunun akşam programında ise birçok evde yapılacak toplantılar vardı. Bu toplantılara da sırasıyla katılan EVET’çiler, burada yaptıkları konuşmalarla, vatandaşlara 16 Nisan referandumunda neden EVET oyu verilmesi gerektiğini anlattılar.

Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça’nın açılış konuşmaları yaptığı bu toplantılarda, hitabet yeteneği güçlü olan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise Anayasa konuşmaları yaptı.

Anayasa değişiklik maddelerinin ülkeye neler getireceğine yönelik olarak konuşan Cüneyt Yemenici, kendisini farklı bölgelerden izleyenler için de mobil cihaz aracılığıyla canlı yayın yaptı.

Ak partili heyetin toplantılarına katılımın ise oldukça yüksek olduğu dikkatlerden kaçmadı. Her ev toplantısında Başkan Yemenici’yi dikkatle dinleyen erkekler kadar, kadınların da konu-komşuyu toplayarak toplantılara katılması, referanduma yönelik EVET çalışmalarına kadın seçmenlerin oldukça fazla ilgi duyduğunu gösteriyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.