DOLAR 32,5991 0.25%
EURO 34,8110 0.4%
ALTIN 2.407,55-1,02
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21558220,29%
Düzce
22°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

470 okunma

Ak Parti’nin İkinci Referandum Çalışma Ofisi Açıldı

ABONE OL
02/04/2017 10:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Merkez çarşıda açtığı referandum çalışma ofisinin ardından, Çınar caddesi üzerinde ikinci ofisini de açtı. Açılış kurdelesini Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile birlikte kesti.

Saat 15.00’te gerçekleşen açılışta Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, konuklara yönelik bir selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de referandum çalışmalarına yönelik bir konuşma yaptı.

Muhalefetin bir bölümünün sadece karalama çalışmaları yürüttüğünü ifade eden Başkan Yemenici, kendilerinin ise hiç kimseye sataşmadan, referandum maddelerini halka anlattıklarını sözlerine ekledi.

Son olarak konuşan Ak Parti Düzce milletvekili Ayşe Keşir ise, önümüzdeki referandumun vesayetin tamamen ortadan kalkacağı bir döneme girmemizi sağlayacağını söyledi.

15 Temmuz gecesi yaşananları da konuklara anlatan Keşir, ogün yapılmaya çalışılan şeyin arkasında Türkiye’yi Suriye’ye çevirmek düşüncesinin yattığını söyledi.

15 Temmuz gecesi ilk andan itibaren TBMM’de yaşananları vatandaşlara aktarmak çabası içinde olduğunu belirten Keşir, ‘’O gece başımıza iki büyük bomba yedik. O barut kokuları bugün bile hâla ciğerlerimde. Allah bir daha bizlere ve evlatlarımıza o günleri yaşatmasın’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra çalışma ofisinin açılışına geçildi. Açılış konuşmasını Milletvekili Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça birlikte kesti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.