DOLAR 32,5740 0.1%
EURO 35,0387 0.56%
ALTIN 2.428,340,23
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091831-3,83%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

314 okunma

AKÇAKOCA BELEDİYESİ VE BEM-BİR-SEN ARASINDA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

ABONE OL
20/12/2017 15:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi, Bem-Bir-Sen ile sosyal denge sözleşmesini yeniledi. Sosyal denge sözleşmesi imza töreni Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin makamında gerçekleştirildi. İmza törenine; Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye Başkan Yardımcısı Suat Madenci ile Ali Direk, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı katıldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, “Belediyemiz bünyesinde çalışan memurlarımızı ilgilendiren sosyal denge sözleşmesinin ilk görüşmeleri daha önce gerçekleştirilmişti. Bugün de sosyal denge sözleşmesini Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Recayi Karslı’nın katılımlarıyla imza altına alıyoruz. Yapılan bu sözleşme ile 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu çerçevesinde, çalışanların ekonomik durumunu iyileştirmek, aynı işi yapan kişiler arasındaki ücret dengesini ve adaletli ücret dağılımını sağlayarak, iş barışını temin etmek ve bu sayede idarenin hizmet üretme kapasitesini güçlendirmek amaçlanmaktadır” dedi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı ise “Belediye Başkanımız Cüneyt Yemenici’ye kamu çalışanlarına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Ben inanıyorum ki yürüttüğümüz bu çalışmalarla Akçakoca Belediyesinde çalışanlar açısından verimlilik ve birlik beraberlik daha da artacak. Başarılara başarılar eklenerek devam edecektir. Karşılıklı olarak imzaladığımız yeni sözleşmenin hem belediyemize hem de üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.