DOLAR 32,5728 0.08%
EURO 34,9852 0.32%
ALTIN 2.426,890,17
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2088525-3,38%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

1384 okunma

Akçakoca DİAPARK Hizmete Girdi

ABONE OL
23/03/2017 18:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da bir çok uluslararası markanın da içinde bulunduğu DİAPARK kapılarını müşterilerine açtı.

 

Akçakocalı 6 girişimcinin ortaklığıyla kurulan alış veriş merkezi, yoğun talep üzerine resmi açılışı bile yapılamadan açıldı. Mağazayı Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı Burçin Sarıçan ziyaret ederek, mağaza hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bünyesinde Koton, Defacto, Hummel, Mp,  Sportive, Nike,  Adidas gibi ana markaların ürünleri ve birçok da başka marka ürünlerin satılacağı alışveriş merkezi, Akçakocalıları Ereğli ve Düzce’deki alışveriş merkezlerine gitmekten kurtaracak.

Mağaza açılışı konusunda basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Nazım Pazvant, talebin yoğun olmasından dolayı resmi açılış öncesi mağazanın kapılarını müşterilere açtıklarını söyledi.

Bazı eksikliklerin olduğunu belirten Pazvant, “Akçakocalılar mağazanın ne zaman açılacağını merak etmesi üzerine mağazamızı resmi açılış yapamadan açtık. Bazı sezon malları eksikliğimiz var ama en kısa sürede onları da halledeceğiz. Bir an önce açalım dedik, inşallah ileriki zamanlarda kapsamlı bir açılış yapmayı düşünüyoruz.” Dedi.

Toplam 11 adet markanın mağaza içerisinde yer aldığını aktaran Pazvant, Giriş katı satış bölümü olarak dizayn edildi. 200 m2, ofisler ve kabinler ile birlikte 250 m2lik bir alan. Üst katta ise erkek giyim ve spor reyonları yer alıyor. 3. Katta ise depo var.”

“Akçakoca’da ilk”

Pazvant, mağazanın Akçakoca’da bir ilk olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“İlk başta ‘Akçakocalı bu mağaza ile ne kadar ilgilenecek, teveccühü ne olacak’ görmek istiyoruz. Daha sonrasında ise personel ve fiziki yapımızı geliştirme şansımız var. Biz elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Firmalarla görüşüp Akçakoca için özel indirimler aldık. Mağazamızdaki olan firmalar uluslar arası firmalardır, Akçakocalılar da bu firmaların yaptığı tüm indirimlerden faydalanacaklar. Firmaların İstanbul ve diğer illerde sattığı fiyata Akçakoca’da satıyoruz. Akçakocalı müşterilerimiz İstanbul’dan kaç lira allıyorsa aynı eşyayı buradan aynı fiyata alabilecek.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.