DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20871622,93%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

318 okunma

AKÇAKOCA DÜŞMANLARI YÜZÜNDEN HASTANEYE DİYALİZ MAKİNELERİ GELEMEYEBİLİR

ABONE OL
13/02/2019 13:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde bir haber sitesinde Rotary Kulübü ile ilgili olarak yazılan çarpıtma haberler nedeniyle, Akçakoca Devlet Hastanesi’ne bağışlanması an meselesi olan 5 adet diyaliz makinesinin gönderilmesi biraz sıkıntıya girebilir.

Akçakoca’nın ve ilçeye dışarıdan gelen böbrek hastalarının hayata tutunma aracı olan diyaliz makinelerini bağışlayacak olan Rotary Kulübü’nün, yapılan karalama haberleri nedeniyle yardımı Akçakoca’dan başka ihtiyaçlı il veya ilçeye gönderme ihtimali konuşulmaya başlandı bile.

Seçim sürecinde Okan Yanmaz tarafından finanse edilerek medya trollüğü yapmak üzere görevlendirildiği sıkça dillendirilen Özhan Kızıltan isimli bir şahsın, sözde haber yapma gerekçesiyle, CHP’yi masonlarla ve FETÖ ile irtibatlı göstermeye çalışan yazısında, Rotary kulübü ismini de sıkça kullanmasının ardından, Kulüp Guvernörlerinin tepki verdiklerini ve yardımı başka bir bölgeye kaydırma ihtimalinin ortaya çıktığını öğrendiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.

Üstelik bugün haber sitelerinde Özhan Kızıltan’ın mason olduğunu belgeleyen haberleri de görünce şaşkınlığım yerini öfkeye bıraktı.

Şimdi sormak gerekir. Özhan Kızıltan sen kimsin ki Akçakoca halkı için hastaneye yapılacak olan tıbbi cihaz yardımına engel olacak bir çabaya hizmet ediyorsun.

5 tane diyaliz makinesinin 350 bin lira olduğu yazılıp çizilirken, Dünyanın en büyük sivil toplum ve yardım kuruluşunun Akçakoca’ya bağışlayacağı bu cihazlara sen hangi sıfatla ve hakla karşı gelirsin.

Sen mason olabilirsin, bu kimseyi bağlamaz. Fakat Rotary Kulübü gibi Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin her projede işbirliği yaptığı güzide bir kuruluşu nasıl masonlar gibi gizli emelleri olan bir yer altı örgütüyle ve FETÖ gibi Cumhuriyet’imizin temellerini dinamitleyen bir terör örgütüyle aynı cümleler içinde kullanırsın.

Sen kimsin?..

Hangi karanlık mihrak seni bu işler için vazifelendirdi? Kimin düdüğünü çalıyorsun? Bir mason olarak bu yanının ortaya çıkmayacağını, kendini gizleyebileceğini mi sandın gerçekten.
Ne oldu, işte kimliğin ortaya çıktı. Senin ‘’içimizdeki İrlandalı’’ olduğun şüphe götürmez ama, birkaç yıldır Akçakoca’ya gelmiş olan seni bu ilçeye bu kadar düşman kılan neki?

Sağa sola para saçarak seçim kazanabileceğini uman gafillere destek olacaksın diye başın savcılıklara açılan suç duyurularından kurtulmazken, birileri ısrarla sana ve senin gibilere el âleme iftira at, rakip partileri ve onların adaylarını itibarsızlaştır diye talimatlar vermiş, burası belli.

Fakat yaptığınız ahlaksızca saldırıların giderek Akçakoca’nın kazanımlarına zarar verdiğini görmenizi ve kendinize gelmenizi tavsiye ederim.

Akçakoca Devlet Hastanesinde diyaliz makineleri için sıra bekleyen hastalarımız var. Rotaryenler buraya 5 adet cihaz bağışlayacaklar. Düşünün bir kere, hangi Rotary kulübü kendilerinin yaptıklarını değerli bulmayan, aksine kendilerinin iyi niyetli çabalarına saldıranların olduğu bir ilçeye yardım gönderir.

Siz, birilerinden üç kuruş avanta alabilmek için Akçakoca’ya ne kadar zarar verdiğinizi görmüyor musunuz.

Yakınları diyaliz ünitesinde sıra bekleyen insanların yüzlerine nasıl bakacaksınız peki. Annesi, dayısı, kardeşi ya da başka bir yakını diyaliz makinesi bekleyenler yolda sizi gördüklerinde yüzünüze tükürdüklerinde, kazandığınız paralar yere saçılan haysiyetinizi yerden toplamaya yetecek mi.

Akçakoca’yı sevmediğiniz, hatta Akçakoca düşmanı olduğunuz artık su götürmez. Bir de başkası adına iftira üretmek ve bunu paraya çevirmek konforunun sizi fazlasıyla şımartmış olduğu gerçekliği de şüphe götürmez.

Fakat artık bence kendinize gelin. Yazdığınız çizdiğiniz sizi bağlar ama Akçakoca’nın muhtemel kazanımlarına karşı besleyip büyüttüğünüz fitne yılanı sizi sokabilir.

Her şey bir yana da, hem tescilli – belgeli mason olacaksın hem de başkalarını masonlukla suçlayıp itibarsızlaştırmaya çalışacaksın.

Bu garabet nasıl bir zekânın ürünüyse bunu da anlamak için bir uzman hekime danışacağım galiba.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.