DOLAR 32,5555 0.12%
EURO 34,9230 0.67%
ALTIN 2.431,67-0,03
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21691830,76%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

356 okunma

Akçakoca Eğitim İş’te Bayrak Değişimi…

ABONE OL
24/11/2020 09:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim İş Akçakoca ilçe temsilciliği yeni yönetim kurulu belirlendi. İlçe temsilcilik başkanlığına Barış Ömür seçildi.

Cemal Ceyhun ilçe temsilcilik sekreteri, Kamil Çağlar ilçe temsilcilik mali sekreteri, Sinan Seçer ilçe temsilcilik örgütlenme sekreteri, Alime Fidankök ilçe temsilcilik özlük-hukuk sekreteri, Şenay Verep ilçe temsilcilik eğitim sekreterliği görevine getirildi.

İlçe temsilcilik başkanı Barış Ömür yeni görev dağılımları sonrasında yaptığı açıklamada, ”kongre sürecimiz tamamlanmış ve yönetim kurulumuz belirlenmiştir. Yetki belgemiz genel merkezden tarafımıza ulaştırılmış bulunmaktadır. Bizleri bu göreve layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önceki yönetimimize de yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Barış Ömür ayruca, ”bundan sonra başkan, yönetici, üye, öğretmen, hizmetli demeden hep birlikte öncelikle sendikamızı büyütmeye çalışacağız. İletişimimizi ve birlik – beraberliğimizi arttıracağız. Eğitim – öğretim alanında yapılan başarılı çalışmaları alkışlayacak, yanlış çalışmalara ise çözüm önerilerimizi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eğitim İş Akçakoca ilçe temsilciliği tarafından Çınar caddesi girişi ve Askerlik Şubesinin önünde yer alan iki sokak panosuna kutlama mesajları yayınlatılarak ilçedeki bütün eğitimcilerin öğretmenler günü kutlandı.

Eğitim iş ilçe temsilcilik başkanlığı tarafından ayrıca sosyal medya ve iletişim mecralarından öğretmenler günü mesajı yayınlandı. Mesajda ”Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı; laik, bilimsel ve ulusal eğitimden yana; fikri hür, irfanı hür, vicdani hür nesiller yetiştirmenin gereğini gönülden benimseyen tüm eğitim ve bilim emekçilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” denildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.