DOLAR 32,3676 0.14%
EURO 34,9761 -0.3%
ALTIN 2.324,140,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22812910,79%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

486 okunma

Akçakoca İHO öğrencisi Nisanur Ertuğ, Düzce Birincisi Oldu

ABONE OL
10/03/2017 08:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ömer Halisdemir’e mektup yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

 

Düzce Hamit Şerifoğlu Ortaokulu tarafından tüm Türkiye genelinde başlatılan “Şehit Ömer Halisdemir’e Mektup” temalı yarışmanın kazananları belli oldu. Düzce genelinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in elinden aldı.

Düzce Hamit Şerioğlu Ortaokulu önderliğinde başlatılan “Şehit Ömer Halisdemir’e Mektup” yarışmasının kazananları belli oldu. Tüm Türkiye genelinde yaklaşık 5 milyon öğrencinin katıldığı projede öğrenciler 15 Temmuz darbe girişimi ve Şehit Ömer Halisdemir’in kahramanlık hikayesini kaleme aldı. Düzce il genelinde de sonuçlanan yarışmanın birincisi Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Nisanur Ertuğ, ikincisi Aydınpınar Ortaokulu öğrencisi Şevval Şahin, üçüncüsü TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Şeyma Balcı, dördüncüsü Gölormanı Ortaokulu Meral Dursun oldu. Yarışmanın Jüri Özel Ödülünü de Yeşiltepe Ortaokulu öğrencisi Aya Muhammed Shakir aldı.

Öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş iki kurum arasında hazırlanan protokole imza attılar. Protokole göre Düzce Belediyesi yarışma kapsamında kaleme alınan mektupları kitaplaştıracak ve beş bin adet basımın dağıtımını gerçekleştirecek. Ayrıca yarışmada Türkiye geneli dereceye giren öğrenciler için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bir ödül töreni yapılması planlanıyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.