DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 35,0304 -0.2%
ALTIN 2.324,630,24
BIST 9.101,620,24%
BITCOIN 2264305-0,79%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

528 okunma

AKÇAKOCA KIZILAY BAŞKANI ÖZTÜRK’TEN SPORA DESTEK

ABONE OL
31/08/2018 19:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kızılay Başkanı Özkan Öztürk  Akçakoca genç futbol altyapı u13 ve u17  futbol öğrencilerine eşofman, boyunluk, çorap ve tişört desteğinde bulundu.

Başkan Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada, sporun ilçe ve gençler için ne denli önemli olduğunu bildiğini, gelecek nesillerin günümüz çağında kötü alışkanlıklara bulaşmamaları açısından sporun mutlaka desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Sporun sadece spor olmadığını; heyecanı, kardeşliği, rekabeti ve başka çok sayıda güzelliği içinde barındırdığını belirten Öztürk, “Ben bugün sigara ve alkol kullanmıyorsam, bunu yıllarca spor yapmaya ve spor camiasının içinde olmaya borçluyum. Spor, gençleri kötü alışkanlıklardan koruyor. Gençleri, sporun herhangi bir dalına teşvik etmek hepimizin görevidir” ifadelerini kullandı.

Başkan Öztürk, ”Türk Kızılayı olarak, bugün spora yaptığımız desteği yılın her bölümünde Kızılay olarak  sosyal sorumluluk görevi olarak her daim desteklerimiz sürecektir” açıklamasında bulundu.

Öztürk açıklamasının devamında şunları söyledi:

”Birçok etkinliğimizi Kızılay gönüllüleriyle birlikte gerçekleştirdik. Kızılay’ımıza gönüllük anlamında katılımda bulunmak isteyen herkese kapımız açıktrı. Birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.”

Akçakocaspor genç altyapı takımları çalıştırıcısı Hasan Cumat ise yaptığı açıklamada, spora ve sporculara verdikleri desteklerden ötürü Türk Kızılayı’na ve Kızılay başkanı Özkan Öztürk’e teşekkürlerini sundu.

Hasan Cumat hocaya ve genç sporculara başarı dileklerini ileten Başkan Özkan Öztürk, benzeri desteklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.