DOLAR 32,4652 -0.07%
EURO 34,8313 -0.42%
ALTIN 2.446,650,45
BIST 9.910,762,00%
BITCOIN 20806210,89%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

344 okunma

AKÇAKOCA KIZILAY KONUKEVİ’NİN İFTARINA YOĞUN İLGİ

ABONE OL
29/05/2019 22:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kızılay yaşlılar Konukevi’nin geleneksel iftarı, yüzlere kişinin katılımıyla Huzurevi bahçesinde gerçekleşti.

İftar yemeğine Kızılay Konuk evi sakinleri ve yakınları ile Kızılay Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özer, daire müdürleri ve bir önceki dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici katıldı.

Kızılay sakinlerini bu günlerinde Ak Parti Başkanı Esvet Sarıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti ilçe başkanı Av. Behçet Alkan Lokum ve yöneticiler, AK Parti İGM Üyeleri Mustafa Ezer ve Sinan Cumur, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Lehuza Sarıca ve yönetiminden arkadaşları, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri yalnız bırakmazken, iftar sofrasında yer alan diğer konuklar ise, Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu, Esnaf Odası, Demirciler ve Madeni Sanatkarlar odası, Söforler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi Odalarının başkanları oldu.

İftar organizasyonu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Kızılay Yaşlılar Konukevi Müdürü Mustafa Çakır, geleneksel iftar yemeğini bu yıl çok daha geniş kapsamlı organize ettiklerine dikkat çekti.

Çakır, “400 kişi için düzenlediğimiz iftar yemeğimizin her şeyini personelimizle birlikte kendi mutfağımızda hazırladık. Genel Müdür yardımcımızın da arkadaşları ile katılımı bizi onurlandırdı. Hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.

Konukları Kurum Müdürü ile giriş kapısında karşılayan Akçakoca Kızılay Şube Başkanı Özkan Öztürk ise organizasyona gönüllülerle birlikte yardımcı olduklarını belirttikten sonra duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Her geçen gün büyüyen ve daha çok vatandaşa hizmet vermeyi hedefleyen Kızılayımızın konuk evinde kalan yaşlılarla birlikte iftar organizasyonuna katıldık. Gururlu ve bahtiyarız.”

Yaklaşık 400 kişilik iftar öncesinde Kuran tilaveti okundu. Ardından Kızılay gönüllüleri ve kurum çalışanları, konuklara iftar yemeği servisi yaptılar. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.