DOLAR 32,5483 -0.02%
EURO 34,8273 -0.18%
ALTIN 2.436,950,30
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2113047-2,65%
Düzce
23°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

278 okunma

AKÇAKOCA KIZILAYI’NDAN JUDOCULARA DESTEK

ABONE OL
26/11/2018 12:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın judo sporcularına Kızılay’dan destek geldi. Türk Kızılayı Akçakoca şubesi Başkanı Özkan Öztürk ve Kızılay gönüllüsü arkadaşları, judo sporu yapan gençleri antrenman yaptıkları salonda ziyaret ederek malzeme desteğinde bulundular.

Başkan Özkan Öztürk ve kurum gönüllülerini karşılayan Akçakoca judo takımı, Kızılay heyetine küçük bir judo gösterisi de sundular.

Gösteriyi ilgiyle izleyen Başkan Öztürk ve Kızılay gönüllüleri, judocuların ihtiyaç duydukları spor malzemelerini ve kıyafetlerini kendilerine hediye ettiler.

Ziyaret esnasında gazetemize bir açıklama yapan Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk, şunları söyledi:

“Judo hocamızdan gelen davet üzerine biz de sporcularımıza spor malzeme desteğinde bulunuyoruz. Biz Akçakoca’da judo sporunun olduğunu bilmiyorduk, öğrenmiş olduk. Spor dallarının sadece futboldan ibaret olmadığı ve diğer spor dallarının da desteklenmesi gerektiğini burada daha iyi anlıyorum.”

 

“Güreşçilere yönelik de çalışmamız olacak. Halkımıza da ilçemizde böyle sporların olduğu yönünde bilgilendirme yapıyoruz. Bu spor dallarının ihtiyaçlarına bir nebze yardımcı oluyoruz.”

“Sporu desteklememizin temel gayelerinden biri, günümüz çocukları artık tablet, telefon, sosyal medya bağımlılığına düşkün oldukları için genç arkadaşlarımızın böyle sporlara ilgi duymalarını istiyoruz.”

”Akçakoca’da 40’a yakın judocu sporcumuz var. Önümüzdeki yıllarda bu tür spor dallarıyla ilgili faaliyetlerimizin neler olacağını judo hocamızla görüşüyoruz. Ayrıca gençlerimizin mutluluğunu görmekten ve Türk Kızılay’ı olarak desteklemenin vermiş olduğu gururu yaşıyorum.”

Malzemeleri alan judocular ve Kızılay heyeti toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.