DOLAR 32,3386 0.24%
EURO 35,0872 -0.19%
ALTIN 2.307,951,35
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22840832,68%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

507 okunma

Akçakoca MHP’nin Yeni Yönetimi Görücüye Çıktı

ABONE OL
12/03/2017 15:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

11 Ocak’ta istifa eden MHP (Milliyetçi hareket Partisi) Akçakoca ilçe teşkilatının yerine ataması yapılan yeni ilçe yönetimi görücüye çıktı.

Yeni İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla yapılan bir kahvaltının ardından kendilerini tanıttılar.

Yeni MHP İlçe yönetiminin kahvaltılı toplantısına davet edilen MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz ve MHP’nin Akçakoca belediye başkanı adayı Okan Yanmaz da yeni yönetime destek olan isimlerdi.

MHP’nin Akçakoca Belediye Meclisi üyelerinin de hazır bulunduğu kahvaltının ardından, İl Başkanı Yılmaz, yeni ilçe Başkanı ve parti yönetimine giren üyelere MHP rozetleri taktı.

Rozet takma töreni sonrasında bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, ‘’hep birlikte kurduğumuz bu yeni yönetimimizle güzel işler yapacağımızı umuyorum’’ dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Başkanı Ümit yılmaz, yeni yönetimim ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Referandum çalışmaları konusunda soruları da yanıtlayan Yılmaz, 16 Nisan referandumunun bir yönetim sistemi değişikliği olduğunu ifade ederek, bu referandum sürecini ülkenin beka sorunu olarak gördüklerini söyledi.

Son günlerde Avrupa ülkeleriyle yaşanan sorunlar üzerine de bir açıklama yapan Ümit Yılmaz, Avrupa ülkelerinde yaşanan olayların diplomatik nezaket sınırlarını aştığını, son olarak Hollanda tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanının kendi toprakları sayılan konsolosluk binasına dahi sokulmamasının faşizm olduğunu sözlerine ekledi.

Yapılan açıklamaların ardından MHP ilçe yönetimi ve beraberindeki davetliler toplu fotoğraf çektirdi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.