DOLAR 32,6057 0.38%
EURO 34,7710 0.02%
ALTIN 2.495,460,46
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20326611,91%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

720 okunma

Akçakoca ve Newyork Arasında Dostluk Köprüsü Kurdular

ABONE OL
24/03/2017 12:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca ve Newyork (ABD) Rotary kulüpleri arasında bir dostluk köprüsü kuruldu. Newyork Rotary külübünün Türk Başkanı Can Erbilgin, dostluk seramonisi sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’artık Akçakocalıların burada bir adresi var’’ şeklinde konuştu.

Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez, Newyork’ta gerçekleşen rotary kulüp bayrak değişim töreninde, Akçakoca’yı tanıtan çeşitli ürünleri de Newyork temsilcisine takdim etti.

Seremoni öncesinde Newyork Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgay Kadıoğlu da rotaryenleri yalnız bırakmadı.

Kendisi de Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi olan Cemil Gülez, Fenerbahçe’nin Newyork temsilcisi Kadıoğlu’na da Akçakoca hatırası ürünlerden takdim etti.

Uluslararası Rotary prosedürlerine göre her iki rotary kulübü Birleşmiş Milletler binasının önünde bayrak değişim töreni gerçekleştirdi.

Bayrak değişim törenine Amerika Newyork’ta yaşayan bazı Türk aileler de eşlik etti. Tören sırasında hatıra fotoğrafları çekildi.

Newyork Rotary Kulübü Başkanı Can Erbilgin, daha sonra bir video kayıt aracılığıyla Akçakocalılara seslendi.

‘’Newyork Rotary kulübünün başkanı olarak Akçakocalı hemşehrilerime saygılar, sevgiler gönderiyorum’’ şeklinde konuşan Erbilgin, ‘’Başkan Cemil bey Newyork’a gelir gelmez burada elini sıkacağı, selam vereceği insanlar vardı. Kendisiyle birlikte hem kulübümüzü hem de Birleşmiş Milletler binasını gezdik’’ dedi.

Konuşmasının sonunda Akçakocalılara seslenen Başkan Erbilgin, ‘’Rotaryen olsun olmasın, Akçakoca’dan gelecek bütün arkadaşlarımız, burada sizin de bir eviniz, selam verecek arkadaşlarınız ve gezecek, kalacak, kendinizi güvende hissedeceğiniz yerleriniz var’’ dedi.

Hem gezi amacıyla hem de profesyonel anlamda iş yapmak isteyenlere, birlikte çalışma ve proje üretme konularında da destek sözünü veren Başkan Erbilgin, ‘’Akçakocalı olmanın tadını sonuna kadar çıkartın’’ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.