DOLAR 32,5920 0.35%
EURO 34,7589 -0.03%
ALTIN 2.497,290,54
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20257491,25%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

938 okunma

AKÇAKOCA OTELİ’NDEN YENİ HİZMET

ABONE OL
12/07/2019 13:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Akçakoca’nın ilk 4 yıldızlı oteli konumunda olan Akçakoca Oteli, otel sahasının  bağımsız bölümünde yeni bir restoranı hizmete soktu: ‘Boğaziçi Restaurant’. 
Denize sıfır konumda olan Boğaziçi Restaurant, iddialı bir ekiple çıktığı yolda, et ve balık ağırlıklı menüsü, eşsiz mutfağı, damakta iz bırakan tatlarıyla misafirlerini ağırlamaya başladı.
100 kişiye kadar olan toplantılarda catering hizmeti verilebilen Boğaziçi Restaurant, ahşap ağırlıklı yapısı, şık dizaynı, nezih atmosferi ve klima sistemi ile yemek ve sunum toplantılarının gerçekleşebileceği bir mekan olarak tasarlanmış.
Akarsuyun denizle buluştuğu bir noktada açılan restoran, ismini, boğazda yer almasından ve hemen mekanın yanı başında Boğaziçi Köprüsü görüntüsü verilen Hacı Ahmet Solak köprüsünden ilham alarak kazanmış.
Usta şeflerin hünerli ellerinde yeniden hayat bulan deniz ürünleri, meze ve kebaplarının yanı sıra, akşamları farklı solist ve grupların sahne aldığı canlı müzik dinletisi de Boğaziçi Restaurant’ın standart hizmetleri arasında yer alıyor.
25 farklı üründen oluşan yöresel ağırlıklı kahvaltısıyla Boğaziçi Restaurant, bu özelliğiyle de oldukça özel bir yere sahip.
Denize sıfır konumu ve sabahları ciğerlerinize işleyen serin deniz kokusunun mıhlamanın kokusuna eşlik ettiği yeni restoran, ekonomik fiyat tarifeleri ile de oldukça davetkâr.
Akçakoca’da turist konaklama sektörünün zirve isimlerinden olan İbrahim Can’ın bir marka haline getirme iddiasında olduğu Boğaziçi Restaurant, “İyi Ye, İyi Yaşa!” sloganıyla misafirlerin “bahçeden sofraya” uygulamasıyla ayrıcalıklı bir hizmet almasını hedefliyor.
İşletmeci İbrahim Can, sebze ve meyvenin en taze, etin yerli, balığın mevsimsel ve en yüksek iyot oranına sahip halini kullanarak, sağlık ve kaliteden ödün vermeden hizmet etmeyi ilke edindiklerini söylerken, ”ödüllü aşçılar ve güler yüzlü ekibimizle müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini ön planda tutmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 
İbrahim Can konuşmasının devamında şunları söyledi:
”Deneyimli, konusunda uzman, dil bilen personelimizi, uygun fiyat ve kusursuz hizmet anlayışımızla harmanladık. Şehrin göbeğinde, kentin stresinden uzak bir atmosferde lezzet ve sohbet keyfi sunuyoruz. Canlı müzik eşliğinde akşam yemeklerimiz, 25 kalem üründen oluşan yöresel konsept ağırlıklı kahvaltı sunumumuz var. Kahvaltı fiyatlarımız da oldukça cazip. Kişi başı 35 TL’ye verdiğimiz kahvaltıda mutlaka tercihen 4 çeşit sıcak ürün ilave ediyoruz. 100 kişiye kadar catering hizmetimiz ile misafirlerimizi Boğaziçi’nin serin ve ferah ortamına bekliyoruz.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.