DOLAR 32,5910 0.33%
EURO 34,8236 0.2%
ALTIN 2.502,880,76
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20952821,35%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

322 okunma

Akçakoca Protokolü Doğa Turizmine Katkı İçin Off Road Turu Yaptı

ABONE OL
21/07/2020 17:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca protokolü, Doğa Turizmine katkı için ilçe Off Road turu yaptı. Geçtiğimiz hafta tayini Ankara’ya çıkan Akçakoca eski savcısı Samet Yelis de Kaymakamlık ziyareti için geldiği Akçakoca’da off road turuna katıldı.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde doğa turizmine katkı verebilmek için ilçe protokolü ve esnaflar incelemelerde bulunmak üzere UTV ve ATV’leriyle Çayağzı köyünden başlayıp, Altunçay köyünde son bulan yaklaşık 10 kilometrelik off road turuna çıktı.

Doğal güzellikleri ve bitki örtüsü ile doğaseverlerin buluşma adresi olan Akçakoca’da turizmin daha ileriye taşınması açısından UTV ve ATV severlerin rahatlıkla dolaşabileceği yolları incelemek için, protokol mensupları ve esnaflar incelemelerde bulunmak üzere tur yaptılar.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, yaptığı açıklamada, Akçakoca’ya yapacakları çalışmanın turizme katkı sağlayacağını söyledi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ise doğal güzelliklerin ve utv, atv yollarının nerelerde olabileceği ile ilgili ilerleyen dönemde çalışmaların olacağını ifade etti.

Başkan Yanmaz, ” Utv ve atv’ler ile Kaymakam bey, MHP ilçe başkanı ve değerli esnaflarımızdan bir grup ile beraber Akçakoca’da belirli köylere gideceğiz ve nerelerinde doğal güzellikler var bakacağız. Ayrıca utv ve atv yollarının nerelerde olabileceğini inceleyeceğiz. Bununla ilgili bir turizm çalışmamız olacak.” dedi.

Daha sonra gerçekleşen off road turuna  Akçakoca İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ünsal, MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel ve esnaflar katıldı.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.