DOLAR 32,3831 0.17%
EURO 35,0546 -0.15%
ALTIN 2.324,010,21
BIST 9.097,960,20%
BITCOIN 2272184-0,27%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

885 okunma

Akçakoca Rotary Kulübüne Okul Yönetiminden Plaket

ABONE OL
23/04/2017 20:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Rotary Kulübü yönetimine, Ankara gezisine götürdükleri çocukların okul yönetimi tarafından plaket verildi.

Melenağzı Ortaokulu idaresi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıldönümünde Akçakocalı rotaryenlere, okul çocuklarını Anıtkabir gezisine götürdükleri için plaket takdim etti.

Plaket takdim töreni, saat 10.00’da başlayan 23 Nisan törenlerinin hemen ardından gerçekleşti.

Okul bahçesinde yapılması planlanan 23 Nisan etkinlikleri, havanın yağışlı olması nedeniyle okul içerisine alınınca, rotaryenlere plaket takdimi de Melenağzı Ortaokulunun konferans salonunda yapıldı.

Okul çocuklarının hazırlamış oldukları çeşitli etkinlikler, gerek Rotary kulübü yöneticileri ve gerekse veliler tarafından ayakta alkışlandı.

23 Nisan etkinlikleri arasında Kurum Müdürü Ali Uzun tarafından Akçakoca Rotary kulübü Başkanı Cemil Gülez ve eşi melike Gülez’e çocuklara verdikleri gezi desteklerinden ötürü plaketleri takdim edildi.

Başkan Cemil Gülez tarafından da Müdür Ali Uzun’a kurumunu temsilen gezi programından kesitleri içeren özel yapım bir tablo hediye edildi.

Gülez ayrıca, Rotary kulübünün gerçekleştirdiği Ankara gezisi öncesinde düzenlenen güzel yazı yarışmasında birinci olan ve Anıtkabir hatıra defterine duygularını yazan 7. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Neriman Naz Topaloğlu’na da Atatürk imzalı kalem ve çerçeveli özel bir fotoğraf hediye etti.

Bugün alınan plaketler, Akçakoca Rotary kulübünün eğitim alanında yaptığı çalışmalara karşılık aldığı plaketlerin ilki değil. Daha önce de gerek toplum sağlığı gerekse de farklı alanlarda proje üreten Akçakocalı Rotaryenler, Melenağzı Ortaokulu öğrencilerini Ankara’ya götürmenin yanı sıra okulun ihtiyacı olan bir kütüphaneyi de yapmışlardı.

Bugün Rotaryenler olarak gerçekleştirdikleri hizmetlere karşılık kendilerin takdim edilen plaketleri alan Başkan Cemil Gülez, yaptığı konuşmada, Akçakocalı rotaryenlerin her zaman çocukların yanında olacağını ve ihtiyaç duyulan her konuda eğitim çağındaki çocukların hizmetinde memnuniyetle bulunacaklarını belirtti.

Okul müdürü Ali Uzun ise yaptığı konuşmada, Rotaryenler adına Başkan Cemil Gülez’e teşekkürlerini ifade ederken, yapılan hizmetlerin devam etmesini istediğini ve son olarak okul öğrencilerinin rotary kulübü tarafından Çanakkale’ye götürülerek destan yazılan topraklarda o zamanın duygularını yaşatmalarını istedi.

Bu isteği kıramayan Cemil Gülez ise konuyu Rotary kulübü olarak değerlendireceklerini ve mutlaka çocukların bu isteklerini yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi.

VİDEO: BİRAZDAN YAYINDA….


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.