DOLAR 32,4672 -0.07%
EURO 34,7143 -0.75%
ALTIN 2.435,880,00
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2065642-0,09%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

416 okunma

Akçakoca Siyasetinde Tarihî Güç Birliği

ABONE OL
10/08/2020 11:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1994 ve 1999 seçimlerinin galibi olan ve 2 dönem Akçakoca Belediye Başkanı olan efsane başkan Erol Solak’a, önümüzdeki dönem belediye seçimleri öncesinde büyük bir destek geldi. Yerel siyasetin son dönemdeki en etkili isimlerinden biri olan Hasan Ali Yanmaz ‘Erol abiye sözüm var’ diyerek safını belli etti.

Belediye seçimleri öncesinde gözlerin mutlaka kendisine çevrildiği Erol Solak, son iki dönemde seçimlere çok sıcak bakmamakla birlikte, önümüzdeki seçimlere katılarak Akçakoca belediyeciliğinde bir final yapma düşüncesine sahip.

Çevresinin, yakın dostlarının ve kendisini sevenlerin sürekli aday olması yönünde telkinde bulunduğu efsane başkan Solak’ın 2024 seçimlerine sıcak baktığı biliniyor.

Erol Solak’ın Akçakoca’ya çağ atlatacak bir dizi projeyi hayata geçireceğine yönelik beklentiler kamuoyunda oldukça yüksek iken, efsane başkana son günlerde çok önemli bir destek açıklaması geldi.

Erol Solak’a önceden verilmiş bir destek sözü olduğu bilinen Hasan Ali Yanmaz, Erol Solak’la birlikte belediyecilik yapacağının da sinyalini vermiş oldu.

Yerel siyasetin bu iki önemli aktörünün aynı çatı altında siyaset yapacak olmaları, birçok kesimde şimdiden heyecan uyandırmaya başladı bile.

Solak ve Yanmaz ikilisinin merkezinde yer aldığı bir geniş kadronun, Akçakoca belediyesine büyük şehirlerle yarışır bir nitelik kazandıracağına olan inanç oldukça yüksek.

Çalışkanlık ve samimiyetin timsali olan bu iki güçlü ismin çok farklı çevrelerden çok sayıda siyasetçiyi yanlarına çekmelerine kesin gözüyle bakılıyor.

Önümüzdeki kış ayları, Akçakoca için mevsimsel olarak soğuk geçecek ama siyaseten çok sıcak geçecek gibi görünüyor.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.