DOLAR 32,3465 0.26%
EURO 35,1293 -0.1%
ALTIN 2.308,211,36
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22873863,09%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

305 okunma

Akçakoca TSO, TOBB Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında “5 Yıldızlı Oda” Oldu

ABONE OL
05/02/2020 18:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 2001 yılında İngiltere Odalar Birliği ile birlikte yürütmeye başladığı ve 2005 tarihinden itibaren Türk Loydu Vakfı işbirliği ile devam ettirilen TOBB Oda /Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında 14. Dönem Akreditasyon sürecinde yer alan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yapılan belgelendirme denetimini geçerek Akreditasyon Statüsü almaya hak kazanan Oda oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından uygulanan Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında, 14. Dönem Akreditasyon sürecine dâhil edilen Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi Denetçisi tarafından yapılan denetlemede başarılı olarak, Türkiye’ deki 365 Oda ve Borsa arasından Akredite oda statüsünü almaya hak kazanan Oda arasına girmeyi başarmış oldu.

Yapılan denetleme sonucunda Avrupa standardında hizmet veren bir oda olduklarının tescil edildiğini belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, yetkili denetçi kuruluş tarafından yapılan belgelendirme denetimi sonucunda başarılı olan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’ nın Akredite olmaya hak kazanan Odalar arasında yer almayı başardığını söyledi.

Türkiye’de toplam 365 oda ve borsa olduğunu belirten Başkan Pazvant, ”Bu denetleme sonucu elde edilen başarı Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet kalitesinin tüm dünyadaki gelişmiş oda ve borsaların verdiği hizmet kalitesinde hizmet verdiğinin en açık göstergesidir. Akreditasyon demek bir kalite sistemi demektir. ATSO olarak bu siteme entegre olduğumuzu yapılan denetlemede başarılı olarak gösterdik” şeklinde konuştu.

AVRUPA STANDARDINDA HİZMET VEREN ODA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

”İngiltere’de Londra Ticaret Odası, Almanya’da Berlin Ticaret Odası, İstanbul’da İstanbul Ticaret Odası üyelerine nasıl hizmet veriyorsa bizde Akredite Oda olarak, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize aynı hizmetleri sunan hizmet standardı yüksek bir oda olduğumuzu gösterdik” şeklinde konuşan Başkan Pazvant, ”İnşallah gün geçtikçe üyelerimize vermiş olduğumuz hizmet kalitemizi akreditasyon sistemiyle geliştirerek her gün biraz daha üst seviyelere taşıyacağız. Başta Genel Sekreterimiz ve oda personelimiz olmak üzere, bütün ekibimizin yüksek özveri ve fedakarlıkla yürüttüğü çalışmaların Akredite oda olmamızda büyük katkıları olmuştur. Tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca oda Yönetimimize ve Meclisimize de yürütülen bu çalışmalara verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. ATSO olarak yakaladığımız hizmet kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermeden daha da yükselterek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.