DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2066243-1,36%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

674 okunma

AKÇAKOCA TURİZM DERNEĞİ’NİN KONGRESİ SONA ERDİ

ABONE OL
28/12/2017 09:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneğinin gecikmeli kongresi Belediye Meclis salonu’nda yapıldı. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı için bugüne ertelenen kongre sona erdi. 

Bugün yapılan kongreye de katılımın oldukça düşük olduğu, 20 civarında üye ile başlayan kongrenin daha sonra gelenlerle birlikte 40 civarında üye ile devam ettiği görülürken, kongreye Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin çelenk gönderdiği görüldü.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan kongreyi yönetmek üzere Divan kurulu seçimine gidildi.

Öneri ve kabul ile Nejat Özdeş’in divan başkanlığı yaptı kongrede gündem maddelerine geçildi.

 

Kongrenin açılış konuşmasını mevcut başkan Ömer Özcan yaptı. Özcan, başkanı olduğu dönem içerisinde yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte hayata geçirdikleri çalışmaları sinevizyon gösterimi eşliğinde anlattı.

Dernek yönetiminde yer alan bazı isimler de dilek ve önerilerini ifade etmek için kürsüye çıkarak birer konuşma yaptılar. 

Ardından yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporlarının okunmasına geçildi. Raporlar okunarak oylandı ve ibra edildi.

Son olarak Dernek’in yeni başkanını ve yönetimini oluşturacak seçimlere geçildi. Tek liste olarak girilen seçimlerde başkan adayı belirtilmezken, seçilecek olan yönetimin önümüzdeki günlerde kendi arasında yapacağı iş bölümü üzerinden başkanını belirleyeceği öğrenildi.

 

 

İşte yönetim kurulu listesi:

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.