DOLAR 32,5863 0.22%
EURO 34,8260 0.46%
ALTIN 2.410,15-0,92
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21522880,29%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

846 okunma

Akçakoca Turizm Öğrencilerinden Yakın Yöreye İnceleme Gezisi

ABONE OL
29/04/2017 11:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr.Arif Güngör Koordinatörlüğünde Akçakoca Yerleşkesi Öğrencilerinin Katıldığı Yakın Yöre İnceleme Ve Tetkik Gezisi Gerçekleşti.

DÜ Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Medya Topluluğunun düzenlediği Öğretim Görevlisi Yrd. Doç.Dr. Arif Güngör ve Topluluk Başkanı Gökhan Baybuğa gözetimindeki , Taraklı , Göynük ve Mudurnu’yu kapsayan yakın yörede temas ve incelemelerde bulunmak, turizm gelişimi ve yerel medya katkısını izlemeyi amaçlayan gezi 40 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

İlk durak… Son yıllarda yaptığı atakla ve özellikle mimarisi ve tarihi ile turizm alanında ön plana çıkan ve adını duyuran Taraklı’da heyeti Belediye Başkan Yardımcısı karşıladı, tarihi mekanları rehberlik ederek gezdirdi, bilgiler verdi soruları yanıtladı.

İkinci durak… Büyük bir gelişim yaşadığı ve Turizme inanılmaz ağırlık verdiği gözlenen Göynük oldu. Öğlen yemeğinde sunulan yöresel yemekler, kentin tarihi dokusunun ve mimarisinin korunmasında gösterilen özen ve temizlik büyük beğeni kazandı.

 

Son durak Mudurnu’da… Vaktin çok geçmiş olmasına karşın bekleyen ve kafileyi makamında kabul eden Belediye Başkanı ile Mudurnu’da yapılan turizm odaklı çalışmaları içeren sohbet geziye damga vurdu.

Kısa şehir turu ile tamamlanan gezi ile ilgil kısa bir değerlendirme yapan Yrd. Doç. Dr. Arif Güngör ” Bir turizm kenti olan Akçakoca’mızı da içine alan bölgede turizm konusunda yapılan çalışmaları ve gelişimi yerinde izlemek amaçlı gezimiz çok yararlı geçti. Katkı sunan sponsor kuruluşlarımıza yerel medya temsilcilerimize teşekkür ediyorum”dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.