DOLAR 32,5346 -0.05%
EURO 34,7991 -0.2%
ALTIN 2.425,51-0,18
BIST 9.720,320,78%
BITCOIN 21646210,38%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

485 okunma

Akçakoca ve Brighton Rotary Kulüpleri Arasında Bayrak Değişim Töreni Yapıldı

ABONE OL
06/03/2020 16:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Rotary Kulübü ile İngiltere Brighton Rotary Kulübü arasında bayrak değişim töreni gerçekleşti. Bu tören ile iki rotary kulübü arasında yakın işbirliği ve dayanışma süreci başlamış oldu.

Bayrak değişim töreni, 1145. bölgede yer alan Birleşik Krallık Brighton Rotary Kulübü üyesi olan Akçakocalı İremşah Türkan ile Rotary Vakıf Başkanı Cemil Gülez arasında gerçekleşti.

İstanbul Barosu’na kayıtlı Avukat İremşah Türkan Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Sussex Üniversitesi Uluslararası İnsan Hakları alanında yüksek lisans eğitimi aldı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da insan hakları masteri yapan Akçakocalı hukukçu İremşah Türkan, Rotary club of Brighton England bayrağını Cemil Gülez’e takdim ederken, Akçakoca Rotary Kulübünün kurucu başkanı Cemil Gülez de Akçakoca Rotary bayrağını İremşah Türkan’a takdim etti.

İki Akçakocalı rotaryen arasında gerçekleşen bayrak değişim töreni sonrasında, Akçakoca artık İngiltere’ye bir adım daha yakın.

İki kulüp arasında gerçekleşen bayrak değişimi, kulüpler arasında işbirliği imkanlarını artıracak. Özellikle yabancı dil eğitimi için yurt dışına gitmek isteyen Akçakocalılar için bu durum çok sayıda yeni imkan kapısı açacak.

Diğer taraftan İngiltere’den Akçakoca’ya İngiliz turistlerin gelmesine kapı aralayacak olan bu durum, ilçenin tanıtımı için de iyi bir fırsat doğuracak.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.