DOLAR 32,5377 -0.02%
EURO 35,0117 0.47%
ALTIN 2.434,380,48
BIST 9.812,080,93%
BITCOIN 2072575-3,99%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

500 okunma

AKÇAKOCA YAŞLILAR KONUKEVİ’NDE ERKEN YILBAŞI KUTLAMASI

ABONE OL
29/12/2017 22:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Yaşlılar Konukevi sakinleri Yılbaşı öncesinde gönüllerince kutladılar.

Akçakoca Yaşlılar Konukevi sakinleri, kendileri için hazırlanan erkek dansöz ile oyun oynaması büyük alkış aldı.

Türk Kızılayı Akçakoca Yaşlılar Konukevi sakinleri yılbaşı programı yaparak gönüllerince eğlendiler.

Yaşlılar Konukevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılbaşı etkinliğine İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk’ün eşi Selma Öztürk ve İGM üyesi Ayfer Yılmaz konuk olarak katıldı.

Yılbaşı kutlama programında Yaşlılar Konukevi sakinleri müzik eşliğinde oyunlar oynarken, kadın giysileri giyerek yaşlıları eğlendiren erkek dansöz ise yaşlılardan büyük alkış aldı. Konukevi sakinleri kendileri için hazırlanan pastayı keserek yılbaşı çekilişleri yaptı.

Kutlama programında konuşma yapan Yaşlılar Konukevi Müdürü Mustafa Çakır, konuklarına hoşgeldin konuşması yaparak saat sınırı olmadan hizmet verdiklerini söyledi.

Çakır, geride bırakılan bir yılda acı tatlı zaman geçirdiklerini vurgulayarak, “Açıldığı günden bu yana aramızdaki kimini 40 yıldır kimini de bir yıldır misafir eden kurumumuz aralıksız 24 saat izlere hizmet vermeye devam etmektedir. Tabi koskoca bir yılı geride bıraktık, bazen bize kızdınız, yemekler etsiz çıktı, tuzsuz çıktı, tatsız çıktı. Bazen bozuldunuz, arabada fazla beklediniz ama tüm bu hizmetleri sunarken kurumumuzun da ön plana koyduğu gibi sizleri en fazla nasıl mutlu ederiz diye 24 saat size hizmet vermeye çalıştık” dedi.

Yeni yılı en içten dilekleri ile kutladığını belirten Çakır, şunları kaydetti:

” Yıl içerisinde tüm çalışma arkadaşlarımın herhangi bir kusuru olduysa büyükleri olarak onları affetmeniz. Yeni yıla yeni bir başlangıç yaparak daha mutlu daha huzurlu girmemizi temenni ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl da imkanlarımız el verdiği ölçüde genel müdürlüğümüzün de desteği ile binada fiziki imkanlarımızda yada almış olduğumuz diğer hizmetlerde, ben inanıyorum ki çok farklı kapsamlı değişikliklerimiz olacaktır . Bu anlamda herkese mutlu, huzurlu, nice yıllar diliyorum.”

Çakır’ın konuşmasının ardından yaşlılar, oyun havaları eşliğinde eğlencelerine devam ederken, etkinlik canlı müzik performansı ve hediye çekilişleriyle son buldu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.