DOLAR 32,5300 0.04%
EURO 34,8601 0.54%
ALTIN 2.429,06-0,14
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2151686-0,66%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

481 okunma

Akçakoca’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinliği Yapıldı

ABONE OL
10/11/2020 12:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yıldönümü dolayısıyla Akçakoca’da gerçekleştirilen bir törenle anıldı.  10 Kasım Atatürk’ü anma programı Kaymakamlık tören alanında yer alan Atatürk heykeline çelenk sunma töreni ile başladı.

Saat 8.50’de başlayan törene Kaymakam Öztürk hasta olduğu için katılamazken, Öztürk’ün yerine Düzce Vali Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy törende hazır bulundu.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın yer almadığı törende belediyeyi başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz temsil etti. Siyasi parti ilçe başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşlar çelenk sunum töreninde alanda idiler.

Düzce Vali Yardımcısı Aksoy ile belediye başka yardımcısı Şenol Yazgan sırasıyla Atatürk anıtına çelenk bıraktılar.

Saat 09.05’de çalan sirenlerle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından okunan İstiklal marşı sonrasında ise günün anlam ve önemine binaen öğrenciler tarafından yazılan kompozisyon ve şiirler okundu.

Ardından 10 Kasım haftası nedeniyle ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen resim, düz yazı ve şiir yarışmalarında birinci olan öğrencilere hediyeleri verildi.

İlkokullar arası şiir yarışması birincisi Nihal Özcan, Ortaokullar arası şiir yarışması birincisi Fatma Elvin Demir, Liseler arası şiir yarışması birincisi Dilara Orun, Liseler arası kompozisyon yarışması birincisi Gizem Başak, İlkolullar arası resim yarışması birincisi Ecrin Doğançay, Ortaokullar arası resim yarışması birincisi Bedirhan Tekin, Liseler arası resim yarışması birincisi Onur Mat’a vali yardımcısı Aksoy ve belediye başkan yardımcısı Yazgan hediyelerini verdi.

Hediye töreninin ardından 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni, sona ererken, tören sonrasında hatıra fotoğrafları çekildi.

.

Office 2013 Satın Al


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.