DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0710 -0.09%
ALTIN 2.325,250,26
BIST 9.138,220,64%
BITCOIN 2268902-1,63%
Düzce
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

439 okunma

Akçakoca’da görevli Jandarma çiftin nikah töreni renkli görüntülere sahne oldu

ABONE OL
08/03/2021 22:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da Jandarma Astsubay olarak görev yapan Nihal Özmen ve Yasin Kerim Süer nikah törenlerinde gelin ve damatlıkları üniformaları oldu.

İlçe Jandarma komutanlığında Astsubay olarak görev yapan çifti, nikah törenlerine damat ve gelinlik olarak üniformalarıyla katıldı.

Akçakoca Belediyesi nikah salonunda yapılan törende Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmazın kıydığı nikahı çiftin, nikah şahitleri Düzce Valisi Cevdet Atay, İl Jandarma komutanı Mustafa Çetinkaya,İl Emniyet Müdürü,Mehmet Ali Akkaplan, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Ünlü oldu.

Törene Akçakoca İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ünsal, yakın akrabaları ve devre arkadaşlarının ‘da katıldı.

Düzce Valisi Cevdet Atay, yaptığı açıklamada, ” Çiftimize hayırlı olsun inşallah. Jandarma teşkilatında görev yapan çiftimizin nikah şahidi olarak burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Allah mahçup etmesin” dedi.

Jandarma Astsubay Yasin Kerim Süer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sevdiği kadınla dünya evine girdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Eşinin yeni tayin olduğunu ve görür görmez tutulduğunu ifade eden Süer, ” Hayırlısı olur inşallah. Bir ömür boyu sevgimiz daim olur diye dua ediyorum. Düzce Valisi Cevdet Atay’a ayrıca teşekkür ediyorum. Nikahımızda yanımızda olan Jandarma teşkilatına ve Emniyet teşkilatınada çok teşekkür ediyorum var olsunlar.” diye konuştu.

Nikah töreni fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.