DOLAR 32,5757 0.08%
EURO 34,8961 0.07%
ALTIN 2.435,190,22
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21744860,32%
Düzce
28°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

351 okunma

AKÇAKOCALI GENÇLERİN TAKDİRE ŞAYAN MÜCADELESİ GALİBİYET GETİRMEDİ

ABONE OL
21/03/2017 18:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okullararası Bölgesel Voleybol Müsabakaları’nda Akçakoca Anadolu Barbaros Lisesi takımı İstanbul takımı ile karşılaştı.

Kastamonu’da yapılan bir önceki maçını kazanarak sahaya çıkan Akçakoca Anadolu Barbaros Lisesi Voleybol Takımı, Akçakoca Spor Salonu’nda İstanbul Fatih ÇPL takımı ile kıran kırana mücadele etti.

Müthiş seyirci katılımı ile gerçekleştirilen maçta, Akçakocalı gençler ter su içinde mücadelelerini sürdürseler bile maç sonucu 3-0 yenilgi olarak kayıtlara geçti.

Karşı takım oyuncularının profesyonel olarak voleybol oyuncusu olması hasebiyle savunma taktiğini uygulayan Akçakocalı gençler, seyirciden ‘Müthiş Savunma’ oyunu sonucu büyük takdir topladı.

Akçakoca Barbaros Anadolu Lisesi Voleybol Takımı Antrenörü Yaşar Abanoz, yaptığı açıklamada, müsabakalara büyük mücadele sonucu geldiklerini söyledi.

Akçakoca’da bir ilk yaşandığını anlatan Abanoz, “Bu sene ilk defa uygulanan Okullararası Bölgesel Lig Müsabakalarına katılma hakkını elde ettik. Daha sonraki müsabakamız Bursa’da oynanacak. Biz mütevazi bir takımız, buraları bile beklemiyorduk. Ama Akçakoca’da ilk defa Dünya Şampiyonu, Türkiye Birinci ve İkincisi takımların buraya gelmesi ile halkımıza bu müsabakaları izletmemiz bizim hedefimizdi, hedefimizi de gerçekleştirdik. İyi bir mücadele ile seyircilerimize iyi bir voleybol izletmek istiyoruz. “ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.