DOLAR 32,5463 0.17%
EURO 34,9642 -0.1%
ALTIN 2.445,600,40
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2093325-0,05%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

306 okunma

AKÇAKOCALI İŞ İNSANINA BAKANLARDAN ÖDÜL

ABONE OL
20/05/2019 09:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı genç ve başarılı iş insanı Burhan Özdemir’in sahibi olduğu merkezi İstanbul’da bulunan, proje yönetimi ve inşaat alanında hizmet veren Optimal şirketi, Türkiye’nin en hızlı büyüten 2. Şirketi oldu.

TOBB tarafından düzenlenen ödül töreninde Özdemir plaketini bakanların elinden aldı.

Akçakoca’nın tanınmış esnaflarından merhum Orhan Özdemir’in oğlu, AK Parti’nin Akçakoca ilçe teşkilatı kurucu üyelerinden merhum İhsan Özdemir’in de kardeşi olan Yüksek İnşaat Mühendisi Burhan Özdemir’in 2007 yılında İstanbul’da kurduğu Optimal isimli şirket Türkiye çapında önemli bir başarıya imza attı.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında prestijli projelerin mimarı olan Özdemir’in sahibi olduğu Optimal Proje Yönetimi ve İnşaat şirketi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen 2. şirketi seçildi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV)’nın organizasyonunda belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi Samsun Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle kamuoyu ile paylaşıldı.

Optimal Şirketi’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Özdemir törende ödülünü Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

Sahibi olduğu Optimal Proje Yönetim firmasıyla İngiltere, Kuzey Afrika ve Körfez Arap ülkeleri bağlantılı uluslararası projelerde; Yatırım Fizibilitesi, Stratejik Planlama, İşletme Kurgusu, Projelendirme ve İmalat safhalarının yürütülmesi konularında hizmet veren Özdemir, 2002 yılından itibaren üyesi olduğu AK Parti’den 2011 Genel Seçimleri’nde Düzce Milletvekili aday adayı olmuştu.

Sivil toplum örgütlerinde de aktif rol üstlenen ve MÜSİAD (Müstakil İş Adamları Derneği) üyesi olan Özdemir’in dünya çapında hizmet veren 100 ila 250 Milyon TL yıllık cirosu olan Optimal şirketi bünyesinde 300’e yakın personel istihdam ediyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.