DOLAR 32,5967 0.34%
EURO 34,8167 0.18%
ALTIN 2.509,881,04
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20882241,00%
Düzce
14°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

438 okunma

Akçakocalı işadamından Dünya’nın dört bir yanına makine ihracatı

ABONE OL
16/11/2020 12:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı işadamı Murat Biriktir, dünyanın birçok ülkesine yaptığı ihracatla göz doldururken, Biriktir’in Kocaeli’de ürettiği makinelerin yanı sıra, Akçakoca’ya da yeni üretim tesisi kurdurtarak ilçe gençlerini istihdam edeceği öğrenildi.

Siyasetçi kimliğine de sahip olan işadamı Biriktir,  İYİ Parti’den Akçakoca Belediyesi meclis üyesi olarak görev yürütüyor.

Yıllardır mühendis olarak birçok çelik işleme fabrikasında üretim ve yönetim departmanlarında görev alan Murat Biriktir, son yıllarda kendi kurduğu şirketiyle çelik boru ve profil üreterek ihraç ediyor.

Son dönemde Kocaeli’de bulunan üretim tesisinde mamul ürün üretmenin yanı sıra, profil üretim hattı üretmeye başlayan tecrübeli işadamı Biriktir, geçtiğimiz hafta içinde tamamlanan üretim kompleksini Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmek üzere yükleme çalışmalarını başlattı.

Metal işleyen tesisleri üretmeye başlayan Murat Biriktir, başarılı grafiğiyle Akçakoca’nın gurur simgesi haline gelirken, üretim tesisinin bazı aşamalarını Akçakoca’ya kaydırmayı düşünen Biriktir, ilçe gençlerini istihdam etmek için projeler hazırlıyor.

Murat Biriktir’in hali hazırda ihracat yaptığı ülkeler ise şunlar:

  • *Bangladeş
    *Nijerya
    *Azerbaycan
    *Filistin
    *Portekiz
    *Ukrayna ve
  • *ABD Shikago

 

 

 

 

.

bahçelievler medyum


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.