DOLAR 32,4788 -0.2%
EURO 34,9823 0.37%
ALTIN 2.437,200,60
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20989380,78%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

526 okunma

AKÇAKOCALI ORDULULAR DERNEK KURMA GİRİŞİMLERİNE BAŞLADI

ABONE OL
23/12/2018 16:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da yaşayan Ordu kökenli vatandaşlar, bir dernek çatısı altında bir araya gelmek üzere girişimlere başladılar.

Dernek kurma girişimleri Seyit Muhammedhan Biriktir ve Tarık Cingirt tarafından yürütülen çalışmaların ilki  bugün yapılan kahvaltılı toplantı ile ete kemiğe büründü.

Akçakoca nüfusunun geneli içerisinde oldukça hatırlı bir oran tutan Orduluların gençleri, bugünkü toplantıda kurulacak dernek fikri üzerine istişarede bulundular.

Hazırlık toplantısı olmasına rağmen oldukça kalabalık bir gençlik grubu tarafından gerçekleşen toplantı sonunda, temek konularda prensip anlaşması oluşurken, derneğin isminin ne olacağı ve kurucu yönetim kurulunda kimlerin yer alacağı ise iki hafta içinde netleşecek.

Ordulu gençlerin yaptıkları dernekleşme toplantısının verimli geçtiğini belirtilirken, kurucu girişimcilerin önümüzdeki günlerde Ordulu yaşlı ve kanaat sahibi kesimlerle de bir araya gelerek dernek fikrini istişare edecekleri öğrenildi.

Ordulular derneğinin yönetim kadrosu ise bazı özellikleriyle belli oldu. Dernek yönetiminde gençlere yer verileceği, 40 yaş üzerinde yönetici olmayacağı prensip olarak kabul edilirken, yönetim şemasında farklı mahalle ve köy temsilciliklerine yer verilerek adil bir temsiliyet oluşturulacağı bilgisine ulaşıldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.