DOLAR 32,5570 0.1%
EURO 34,9786 -0.09%
ALTIN 2.431,46-0,18
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2082032-0,79%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

293 okunma

Akçakocalı Osman Çakır Davutoğlu’nun listesinde

ABONE OL
03/12/2019 18:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu Abant’ta bir otelde kurucular kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı ya Düzce’den daha önce AK Parti Milletvekilliği yapmış bir isim katıldı. Katılan ismin Düzce’de ayrıca Kurucu İl Başkanı olacağı da iddia edildi.

AK  Parti’de daha önce Konya Milletvekilliği yapan Dış işleri Bakanlığı görevinin ardından Başbakanlık koltuğuna oturan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz aylarda AK Parti’den istifa etmiş ve ülkeye yeni bir siyasi parti kurulacağını dile getirmişti.

Siyasi parti kurulum çalışmalarını komşu ilimiz Bolu’da gerçekleştiren Ahmet Davutoğlu dün akşam partinin kurucular kurulunda yer alacak isimler ile bir araya geldi.

Toplantıya Düzce’de de eski simalar katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı. Buna göre AK Parti’nin 24. Dönem Düzce Milletvekili Görevini yapan Osman Çakır da toplantıya katılan isimlerden oldu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Enes Bektaş’ın aldığı bilgilere göre, Osman Çakır’ın Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partide kurucular kurulu üyesi olacağı ve Düzce’de kurulacak partinin de il başkanlığı görevini yapacağı öğrenildi. 

İSTİFA ETMEMİŞ

Ak Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre ise 24. Dönem Düzce Milletvekili Osman Çakır’ın, Ahmet Davutoğlu’nun istişare toplantısı öncesinde AK parti’nin ne Düzce ne de Akçakoca ilçe teşkilatlarına herhangi bir istifa dilekçesi vermediği halen daha AK Parti üyesi olduğu öğrenildi. 

İHRAÇ EDİLECEK Mİ?

Ahmet Davutoğlu’nun yeni kurulacak partisinin kurucular kurulu üyeliğini ve kurucu il başkanlığı görevini yapması beklenen 24. Dönem Düzce AK Parti Milletvekili Osman Çakır’ın AK Parti’den bu fotoğraf sonrası ihraç edilmesi bekleniyor… 

FOTOĞRAFA GİRMEYEN DİĞER İSİM KİM?

Kaynaklardan alınan bilgilere göre Ahmet Davutoğlu’nun dün akşam ki toplantısına Düzce’den bir başka siyasi isim daha katılım sağladı. Ama toplu fotoğrafa girmek istemedi. Arkalarda fotoğraflarda gözükmeyen o isimin kim olduğu ise şu anda bilinmiyor… 

Kaynak: Düzce Takip


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.