DOLAR 32,5582 0.13%
EURO 34,8781 0.6%
ALTIN 2.424,20-0,34
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21737900,91%
Düzce
25°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

264 okunma

Akçakocalı Veteranlar liderle evinde karşılaştı

ABONE OL
11/03/2017 15:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Ligi 8. Hafta maçında Akçakoca’da Akçakoca Gökspor Veteranlar ile Samsun Metro Veteranlar karşı karşıya geldi.

HAMZA AYGÜN’DEN PLAKET

Maç öncesinde Samsun TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak ile Samsun Metro Veteranlar kaptanı ve Yöneticisi Hamza Aygün, maçı izlemeye gelen Akçakoca Kaymakamı Sayın Yasin Öztürk’e Samsun Metro Veteranlar Başkanı Haluk Tan’ın selamı ile beraber teşekkür plaketi verdi ve Akçakoca’ya ve maça gelen sporseverlere teşekkür etti. Akçakoca Kaymakamı Sayın Yasin Öztürk’de; “Akçakoca’da Samsun’un ve Türk futbolunun unutulmaz yıldız oyuncularını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi ve iki takıma da başarı dileklerinde bulundu”

YILDIZLARDAN GOL YAĞMURU

Maça yıldız oyuncularının golleriyle hızlı başlayan Samsun Metro Veteranlar peşpeşe attığı gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapadı. Akçakoca Gökspor Veteranlar ise güçlü rakibi karşısında kazandığı penaltı vuruşundan Kenan ile yararlanamadı.

İkinci yarıda gollerine devam eden Samsun Metro Veteranlar rakibinin Fatih ile bulduğu gole engel olamayınca maçtan 7-1 üstünlükle ayrıldı. Samsun Metro Veteranların gollerini bu maçta Hamza Aygün, Korhan Ataışık (2), Celil Sağır, Ali Çelik, Ender ve Mehmet Nas attı.

Samsun Metro Veteranlar aldığı bu galibiyetle puanını 19’a çıkarırken hem liderliğini devam ettirdi hem de Batı Karadeniz Ligi Şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşmış oldu. Akçakoca Gökspor Veteranlar ise yine golünü Samsun’a atmış oldu. Ligdeki ilk golünü de yine deplasmanda Samsun Metro Veteranlara atmışlardı.

Batı Karadeniz Grubunun diğer karşılaşmalarında; Çorum Hitit Masterler evinde Bartın Kozcağız Belediyespor’u 7-2, Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar ise evinde Zonguldak Veteranları 6-3 yendi.

Haber & Foto: Ali DOĞAN

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu

Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.