DOLAR 32,3541 0.31%
EURO 35,1553 -0.01%
ALTIN 2.308,771,39
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22886123,32%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

1132 okunma

AKÇAKOCA’NIN BAŞARILI VE SEVİLEN CERRAHI GİTMEMELİ

ABONE OL
01/03/2019 15:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı pek çok başarılı ameliyat ile adından övgüyle söz ettiren Akçakoca Devlet Hastanesinin Genel Cerrahı Muzaffer Haldun Çolak’ın başka bir ile tayininin çıktığı öğrenildi.

Başarılı doktorlarına bir türlü sahip çıkamayan Akçakoca, bu sefer de Genel Cerrahi alanında yaptığı operasyonlarla adından söz ettiren Çolak’ı kaybediyor.

Özellikle yaşlı hastalar tarafından evlat gibi sevilen başarılı cerrahın gidişi Akçakoca Devlet Hastanesinde büyük eksikliğe sebep olacak.

Üstelik hastane personeli tarafından da çok sevilen, herkesin gönlünü kazanmış olan Çolak’ın gidişi her kesimde büyük üzüntüye sebep olacak.

Geçtiğimiz günlerde başhekim Hamid Özmen’in Düzce Devlet Hastanesine başhekim olarak atanmasıyla oluşan boşluğun bir an önce doldurulması gerekirken, hastaneden böylesine önemli bir doktorun daha gidecek olması Akçakoca’nın sağlık anlamında talihsizliğini gözler önüne seriyor.

Genel Cerrah Çolak’ın tayin istediği bilgisine ulaşan muhabirlerimiz, bir yandan sevilen hocanın kalmak istediğine dair bir eğilim taşıdığını da bildirdiler.

Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi iken Düzce Devlet Hastanesi Başhekimliğine terfi eden Hamid Özmen’in yerine geçmesi de beklenen Muzaffer Haldun Çolak’ın bir şekilde Akçakoca’daki görevine devam etmesi en çok da ilçe halkını memnun edecek.

Akçakoca’da kamu otoritesi ne yapıp edip Muzaffer hocayı Akçakoca’da tutmalıdır.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.