DOLAR 32,5969 0.37%
EURO 34,8509 0.33%
ALTIN 2.498,240,57
BIST 9.624,011,04%
BITCOIN 21272335,36%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

267 okunma

Akçakoca’nın gündemiyle ilgili ortak kararlar aldılar

ABONE OL
19/09/2019 09:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da şubeleri bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları, kahvaltılı bir toplantı yaptılar. 

Basın mensuplarıyla birlikte yapılan kahvaltının ardından başkanlar ilçe kamuoyunun meşgul eden gündemler üzerine görüş belirttiler.

Toplantı sonunda bazı ortak kararlar alınırken, her bir ilçe başkanı ortak metne imza atarak kararın arkasında durduğunu gösterdi. 

Afetzedelere yardım….

Ortak kararlardan biri sel afetinden etkilenen Akçakocalılara yapılacak olan maddi yardımların ivedilikle yapılması yönündeydi.

Derelerin ıslahı….

Bir diğer ortak karar ise ilçe sınırları dahilinde denize dökülen derelerimizin acilen temizlenmesi ve ıslah edilmesine yönelik talep oldu.

Beton santraline evet fakat gerekli çalışmalar yapılmalı….

Akçakoca’ya yatırım yapan yeni beton santrali ile ilgili olarak da görüş belirten ilçe başkanları, beton santrali yatırımına karşı olmadıklarını fakat dere kenarına yapılması ve mevcut yolun nispeten darlığı nedeniyle gerekli önlemlerin alınmasını da hatırlattılar. 

Amerikan beyaz kelebeği ile topyekün mücadele…

İlçe başkanlarının ortak karar metnine iliştirdikleri son karar ise Amerikan Beyaz Kelebeği isimli tarım zararlısına karşı, üretici ve devlet kurumlarının birlikte vereceği mücadeleye ilişkindi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.