DOLAR 32,3475 0.24%
EURO 35,1333 -0.05%
ALTIN 2.304,361,19
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22930743,55%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • ASAYİŞ
  • Akçakoca’nın okullarında tehlike alarmı!.. Bir öğretmende korona çıktı, 3 öğretmen karantinada
347 okunma

Akçakoca’nın okullarında tehlike alarmı!.. Bir öğretmende korona çıktı, 3 öğretmen karantinada

ABONE OL
14/09/2020 15:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni eğitim dönemi başlamadan önce okullarımızda tehlike çanları çalmaya başladı. Bir öğretmenimizin korona testi pozitif çıktı, 3 öğretmenimiz karantina altına alındı.

Akçakoca’da Akçakoca Atatürk ortaokulundan bir öğretmenin korona testi pozitif çıktı ve evinde tedavi altına alındı. Kendisiyle temaslı olan Uğurlu köyü ilkokulundan bir sınıf öğretmeni  ve Hamiyet Sevil ilkokulundan bir  sınıf öğretmeni de evlerinde karantina altında tutuluyor.

Öğretmenler okullara geldiğinden beri sürekli birbirleriyle temas halindeler. Okullarda kurslar ve sorumluluk sınavları yapılmakta ve bu durum kimi zaman sosyal mesafe tedbirlerinin ihlaline yol açmakta. İlçe Hıfzısıhha kurulunun bir an önce toplanıp bu durum için bir karar alması gerekiyor. Öğretmenler ve öğrenciler okulda oldukları sürece bu durum tehlike yaratacağa benziyor.

Kaymakamlık’ta gerçekleşen toplantıya katılanlar test yaptırmalı

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz cuma günü Kaymakamlıkta yapılan toplantıya katılan bu eğitimcilerimiz, Akçakoca’da kurulması planlanan takip kurulunda yer almak üzere o toplantıda bulunmuşlar.

Koronavirüslü kişileri takip etmek için kurulacak olan ekiple ilgili toplantıda İlçe Jandarma Komutanlığından ve İlçe Sağlık Müdürlüğünden yetkililer de yer almış. Şimdi gözler o toplantıda bulunan kamu görevlilerine çevrilmiş durumda.

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.