DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 35,0140 -0.09%
ALTIN 2.436,360,02
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21028600,60%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

314 okunma

AKÇAKOCA’NIN TEK KURTULUŞ YOLUNU AÇIKLADILAR

ABONE OL
06/08/2019 22:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da yaşanan sel felaketi sinema filmleri Akçakoca’nın tüm kesimini etkileyen bir ekonomik zarara uğradı.

Doğrudan veya dolaylı olarak Akçakoca’nın esnafı, çiftçisi, turizm işletmeleri her vatandaşı etkilemesi nedeniyle zor günler beklemekte.

Bu durumu en az zarar ile kurtarmak film tavsiyeleri isteyen Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant, yetkililerden sadece bir isteklerinin olduğunu söylediler.

TÜM BORÇLARIN EN AZ BİR YIL FAİZSİZ ERTELENMESİ

Başkan Yanmaz ve Oda Başkanı dram filmleri Mehmet Pazvant Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyareti sırasında Akçakoca halkının sorunlarını ve taleplerini ilettiler.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz, “Şu anda ıssız kente döndük. Biz hareketlendirmek için yardım babında konser gibi bir şeyler yapacağız. Ancak bunlar ile kısa sürede Akçakoca’yı toparlamamızın imkanı yok. Akçakoca belediyesini garajı da çok büyük hasar gördü. Sağ olsunlar yardımlar geliyor ama sizinde bir desteğiniz olursa seviniriz. Akçakoca’nın kurtarabilmesi için Akçakoca’nın tüm borçlarının ertelenmesi gerekir.” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant da görüşlerini ifade ederek, “Tüm beklentimiz Akçakoca halkının tüm borçlarının bir yıl faizsiz ertelenmesidir. Başka da hiçbir beklentimiz yok” dedi.

Başkan Yanmaz ve Pazvant, Ayrıca çiftçilere, esnafa ve turizm işletmelerine yönelik bir kredi verilmesi gerektiğini TOBB başkanına ilettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.