DOLAR 32,5654 0.21%
EURO 34,9248 -0.17%
ALTIN 2.444,640,36
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20888980,00%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

254 okunma

Akçakocaspor’da Yanıt Bekleyen Sorular!

ABONE OL
26/07/2017 12:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen yıl yer aldığı ve kendisine oranla daha az olanaklara sahip takımların bulunduğu gurupta küme düşen ve bu yıl Düzce mahalli liginde mücadele edecek olan Akçakocaspor’da  bir an önce sezon hazırlıklarına başlanılması gerekirken, kulüp yönetiminin adeta yangından mal kaçırırcasına yönetime devam karar aldığı öğrenildi.

Kongre süreci futbol sever kamuoyundan gizlenmeye mi çalışıldı ?

Geçtiğimiz yıl mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL)da kendisinden daha az bütçe ve desteklerle mücadele eden Gerede, Pursaklar, Eskişehir Yunus Emre, Kozlu Bartın takımlarının yer aldığı 11. gruptan düşen ve bu yıl Düzce Süper Amatör’de mücadele edecek Akçakocaspor henüz futbol sezonunu açmadı.

Başarısız bir yönetim neden kulübü bırakmaz ?

Bu yıl yeni bir heyecanla takımı yeniden bölgesel Amatör lige çıkaracak oluşumu sağlamak için kongre yapması ve kan tazelemesi beklenen Akçakocaspor yönetiminin alel acele kongre yaptığı ve mevcut başkan ve yönetici arkadaşlarının bir dönem daha kulübü yönetmeye devam edecekleri öğrenildi.

Kulübün başarısızlığı ortada iken ve mevcut Başkanı da kulüp maçlarına gitmeyecek derecede başkanlıktan bıkmışken, bu yeni hamle kulübe yönelik şüpheleri bir kez daha gün yüzüne çıkarttı.

Basından gizli yapılan işler halkın gerçeği bilmesini engellemek içindir

Başarısızlığı kanıtlanmış ve yeni sezon hazırlıklarının adını bile anmayan bir yönetimin, kamuoyundan ve basından gizleme pahasına yönetime devam etme kararı ise, bugüne değin bir çok konuda basının sorularını yanıtlamaktan kaçınmış idareciler üzerindeki şüpheleri arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Kulübün mali durumu nedir bilen yok

Akçakocaspor kulübünün mali durumu nedir bunu da bilen yok. Spor camiası ve taraftarlar kulübe belediye tarafından yapılan yıllık 200 bin lira dolaylarındaki yardımın nereye gittiğini her fırsatta soruyor.

Mevcut Başkan’ın cebinden kulübe harcadığı 300 bin liraya yakın bir paranın ne olacağı, kimden ve nasıl tahsil edileceğini de bilen yok.

Otopark gelir ve giderleri neden devlet sırrı gibi saklanıyor?

Akçakocasporun başarılı olabilmesi için kendilerine verilen ilçedeki tüm otoparkların gelirlerinin kulübe gittiği biliniyor.

Bu otoparkların gelir ve gider durumlarına yönelik bugüne değin sağlıklı bir açıklamanın yapılmamış olması da taraftarın kulüp yönetiminin şeffaf olmadığını düşünmesine yol açıyor.

Hesap vermekten imtina eden bir kulüp yönetiminin yönetime devam kararı almasının altında acaba bu gelir ve giderlerin ortaya çıkmasından duyulan endişeler mi yatıyor? bunu şu aşamada öğrenme şansı yok.

Akçakocaspor kapanıyor mu ?

Geçtiğimiz günlerde Düzce’nin hatırı sayılır medya organlarında sorulan bu sorunun cevabı ise, kulüp yönetiminden bir muhatap bulunamadığı için maalesef şu aşamada bilinmiyor.

Diğer kulüpler olağan faaliyetlerine devam edip, yeni sezon hazırlıklarına, transfer çalışmalarına başlarken, Akçakocaspor kulübünün sessizliğini koruyor olması ise farklı kulislerde kulübün kapanma ihtimalinin daha fazla dillendirilmesine yol açıyor.

Başkan Solak bu sessizliği bozmalı, endişeleri gidermelidir !

Akçakocaspor’un hem mali durumu, hem idari kadrosu hem de futbol standardı açısından son derece kötü bir durumda olduğu ortada.

Futbolda yaşanan başarısızlığın yanı sıra, hesap vermekten kaçınan bir yönetim görüntüsüne sahip bu kulübe gerek Akçakoca belediyesi, gerekse taraftarlar neden destek versin ki ?

Hele de kulübün yönetime her türlü maddi ve manevi desteği verecek duyarlı insanlar yönetime talipken…

Bu alel acele yerine getirilen, adeta yangından mal kaçırır gibi yapılan kongre, kulüp üzerindeki şaibelerin de yeniden alevlenmesine yol açacak maalesef.

İyi niyetlerle hareket ettiği ilçe halkı tarafından yakinen bilinen Kulüp başkanı Hakan Solak’ın hiç zaman kaybetmeksizin kafalardaki soruları yanıtlaması ve kamuoyunu aydınlatmasından başka bir seçeneği kalmadı.

Aksi halde kulübümüz taraftar desteğini de kaybetme aşamasına gelebilir.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.