DOLAR 32,5790 0.3%
EURO 34,6992 -0.2%
ALTIN 2.510,861,08
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1998897-0,14%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

379 okunma

AKÇAKOCA’YA FENERBAHÇE KONUKEVİ

ABONE OL
18/01/2018 18:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile Fenerbahçe’nin Akçakoca kongre üyeleri Esat Sarıoğlu ve Cemil Gülez, Akçakoca’ya bir Fenerbahçe Konukevi yaptırabilmek adına görüşme gerçekleştirdiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten çıkan sonuçlar,Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’la Salı günü yapılacak görüşmede kendisiyle paylaşılacak. 

Aziz Yıldırım’ın yaklaşan FB kongresi öncesinde bazı kongre üyeleriyle Salı günü özel bir yemekli toplantı yapacağını belirten Akçakocalı kongre üyeleri, o toplantıda Akçakoca’ya bir kulüp konukevi ve tesisi yapılması meselesini etraflıca ele alacaklarını söylediler.

Aziz Yıldırım’ın bilgisinin olduğu konu hakkında kongre üyeleri bugün Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye konuyu açarak muhtemel projeden söz ettiler. 

Kendisi de sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Başkan Yemenici’nin kulübün arsa satın alması halinde belediye olarak ellerinden gelen her türlü desteği kendilerine vereceklerini söylediği, hatta İmar Müdürü Cevdet Özkara’yı çağırtarak talimat dahi verdiği belirtildi. 

Akçakocalı kongre üyeleri Esat Sarıoğlu ve Cemil Gülez, Başkan Yemenici’nin Akçakoca’ya yapılacak sosyal ve turizm tesislerinin ilçe ekonomisine ve tanıtımına katkı vereceğini ifade ettiğini, bu konularda bugüne değin belediye olarak yardımcı olduklarını, bundan sonra da yardımcı olacaklarını söylediğini kaydettiler.

FB Kulüp başkanı Aziz Yıldırım’la ikili ilişkileri de çok iyi olan kongre üyeleri Sarıoğlu ve Gülez’in, Salı günü projeyi tüm detaylarıyla Yıldırım’la görüşüp, Akçakoca’ya tesis yatırımı yapma noktasında hayırlı haberlerle dönmeleri bekleniyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.