DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20783701,01%
Düzce
24°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

596 okunma

AKÇAKOCA’YI DÜZCE SİYASETİNDE DAYI – YEĞEN TEMSİL EDECEK

ABONE OL
01/01/2018 10:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de bir gün arayla yapılan CHP ve Ak Parti kongrelerinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Her iki partinin de il yönetim kurulu üyeliğine Akçakoca adına seçilenler dayı – yeğen çıktı.

Naim Top Adalet Yürüyüşü’nde…

30 Aralık’ta yapılan CHP Düzce il kongresinde Akçakoca’dan yönetim listesine giren Naim Top ile 31 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Ak Parti il kongresinde yönetime giren Servet Rutçi dayı – yeğen çıktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’le…

Akçakoca’da fındık ticareti ile uğraşan Naim Top, öteden beri siyaset yaşamında ve sivil toplum hareketlerinde yer alan, sorumluluk almaktan yüksünmeyen, çok sayıda başarılı organizasyona imza atmış bir Akçakoca sevdalısı.

Naim Top CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın yönetimini temsilen Akçakoca’nın sorun ve taleplerini doğrudan takip edecek isim olacak.

Servet Rutçi ve Kanada Başbakanı Trudeau…

Ak Partinin il kongresi sonunda Düzce İl Başkanlığına seçilen Hikmet Keskin’in yönetim kurulu listesinde yer alan tek Akçakocalı olan Servet Rutçi ise, Osmaniye mahallesinde ikamet eden ve Düzce’de Avukatlık yapan genç ve dinamik bir isim.

Servet Rutçi’nin de kariyerinde yükselen bir isim olması, genç yaşta olmasına rağmen oldukça donanımlı olması, ulusal ve uluslararası alanda yüklendiği sorumlulukları hakkıyla yerine getiren, gösterdiği başarılı performanslarla yıldızı yükselen bir hukukçu olması nedeniyle doğduğu ve yaşadığı Akçakoca’nın Düzce’deki gözü kulağı olacağı öğrenildi. 

2015 G- 20 Antalya Zirvesi sunumunda… 

Yılın son günlerinde ilginç bir tesadüfe ev sahipliği yapan Düzce il kongreleri sonunda, CHP yönetimine giren Naim Top’un, Ak Parti il yönetimine giren Servet Rutçi’nin dayısı olduğu ve her iki yöneticinin de Akçakoca Karslılar Derneği üyesi olduğu öğrenildi.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.