DOLAR 32,3792 0.18%
EURO 35,0812 -0.02%
ALTIN 2.325,390,27
BIST 9.118,390,42%
BITCOIN 2270636-0,66%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

295 okunma

AKŞENER DÜZCE’DE

ABONE OL
25/01/2018 23:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Düzce İl binasının açılışını yapmak ve bir dizi program için Düzce’ye geldi. Düzceliler Akşener’i parti binası önünde ellerinde pankartlarla karşıladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il parti binasının açılışını yapmak üzere geldiği Düzce’de parti binasının açılışın ardından Düzcelilere hitap edecek. Ellerinde bayrak ve pankartlarla parti binasının önünde Akşener’i karşılayan Düzcelilerin arasında Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol da bulunuyor. “Gün kişisel hesapların günü değil” Biz buraya sefa sürmeye gelmedik diyen İYİ Parti İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Biz buraya sefa sürmeye gelmedik cefa çekmeye geldik. Aynı kaygılar, kuşkuları, yürekleri çarpan dostlarım,  ülkesi için aynı duyguları ve kaygıları taşıyan, aynı zorlukları sırtlayanlar arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Ülkeyi çağdaş karanlığa çekmek isteyen güçlere karşı ortak bir kavgamız var. Ülkesi için, memleketi için yollara düşebilen, bu ülke sandığınız gibi sahipsiz değil diyebilenlerin kavgasıdır bu. Gün kişisel hesapların günü değil, geçmiş kırgınlıkların günü değil, gün yaşadıklarımızın farkında olmak zorunda olduğumuz gündür. Gün, layık olmadıklarımıza dur deme zamanıdır. Gün Cumhuriyete ve ülkeye sahip çıkma günüdür. Düzce ve güzel ülkemize birlikte el ele, gönül gönüle, hep birlikte sahip çıkacağımızı, bu ülkenin sahipsiz olmadığını haykırmak için buraya geldik. Sayın Genel Başkanım, Sayın Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcım beni Düzce’de bu göreve layık gördüler. Lütfen bu zorlu yolda yorulursam, duraklarsam beni içten sevginizle lütfen kucaklayınız. Bu mücadele tek başına kazanılacak bir mücadele değil.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.