DOLAR 32,5143 0.08%
EURO 34,8940 -0.24%
ALTIN 2.455,160,79
BIST 9.886,661,75%
BITCOIN 20871460,47%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

272 okunma

ALBAYRAK, PROJELERİNİ YENİ MAHALLE HALKINA ANLATTI

ABONE OL
19/02/2019 14:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti – CHP İttifakı’nın ortak adayı Fikret Albayrak, beraberinde bir grup belediye meclis üyesi adayıyla birlikte Yeni Mahalle’deki Ayyıldız Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

Sitenin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya katılımın yoğun olması nedeniyle salon yetersiz kaldı.

Toplantı öncesi demokrasi adına güzel bir paylaşım da yaşandı. Albayrak’ın konuşması için hazırlanan salonda bekleyen Site sakinlerine, toplantı başlamadan önce, mahallenin mevcut muhtarı ve yeni muhtar adayları kendilerini tanıttılar ve seçilmeleri halinde mahalleye getirecekleri hizmetleri anlattılar.

Toplantı, Fikret Albayrak’ın belediye başkanı olduğu 2009-2014 döneminde yapılanları anlattığı bir video gösterimi ile başladı.

Ardından İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi üyeleri ve kontenjan adaylarının tanıtımları yapıldı.

Belediye Başkan adayı Fikret Albayrak, İYİ Parti ile yapılan ittifakın da katkısıyla esnafı, emeklisi, eğitimcisi, işadamı, ev hanımı gibi herkesi kapsayan, uyumla çalışabilecek bir meclis listesi hazırladıklarını ifade ederek, listenin geniş tabanlı bir Halk Meclisi olduğunu söyledi.

Albayrak, ”kısa zamanda kısıtlı imkanlarla çok iş yapmak istedim, çok iş de yaptık. Yaptığımızı anlatmaya fırsat bulamadık bu yüzden seçimi kaybettik. Ancak çok önemli tecrübeler kazandık. Partim bugün beni İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı yapsın, İstanbul’u yönetecek tecrübeye, hatta İstanbul’un trafik sorununu çözecek tecrübeye sahip oldum” dedi.

”Belediye’nin parasını yemedik yedirmedik. Geçen dönem hakkında asılsız birçok dedikodu çıkartıldı. Antalya’da otelim, benzin istasyonunum varmış” şeklinde konuşan Albayrak, ”getirsinler belgesini, tapusunu sizlerin huzurunda söz veriyorum vallahi kendilerine hediye edeceğim” dedi.

Toplantı daha birçok konunun ele alındığı bir seyirle devam ederken, toplantı sonunda Fikret Albayrak Yeni Mahalle site sakinleri toplu hatıra fotoğrafları çektirdi. .

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.